Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΕΑΠ: 7.700 νέοι φοιτητές-ΟΛΑ τα ονόματα

Στον ιστότοποwww.eap.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την κατάταξη των επιτυχόντων
 Συνολικά θα διατεθούν 7.700 θέσεις, εκ των οποίων οι 3.900 για τα προπτυχιακά προγράμματα και 3.800 θέσεις για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.
Από τη νέα χρονιά θα είναι μειωμένα και τα δίδακτρα που θα πληρώνουν οι φοιτητές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στα 650 ευρώ, ανά θεματική ενότητα, για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών και στα 800 ευρώ, ανά θεματική ενότητα, για τα
μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.
Καλούνται επίσης οι επιλεγέντες και επιλαχόντες (κατηγορίες Α και Β), με δική τους ευθύνη, να αντλήσουν από το Διαδίκτυο όλα τα απαραίτητα για την εγγραφή τους έντυπα, να τα συμπληρώσουν και να τα αποστείλουν στο Ε.Α.Π. με συστημένη επιστολή το αργότερο έως και τις 18 Ιανουαρίου 2013 (αποκλειστική προθεσμία, σφραγίδα ταχυδρομείου).
Οσοι υποψήφιοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο για την αναζήτηση των αποτελεσμάτων της κλήρωσης καθώς και για την άντληση των απαραίτητων για την εγγραφή τους εντύπων θα μπορούν να εξυπηρετούνται, έως και τις 18 Ιανουαρίου 2013, και από τα γραφεία του Ε.Α.Π. στην Πάτρα.

Ελεγχος σειράς κατάταξης

Ελεγχος σειράς κατάταξης (ΑΤΕΙ)

Ελεγχος σειράς κατάταξης (ΑΜΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου