Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σαμαράς να τους «δώσει» όλους!! Πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν άλλα 600 ονόματα κρυφά!

«Η ασυλία των επωνύμων και η ατιμωρησία των ισχυρών τερματίζεται»

Όσοι γνωρίζουν καλά τον Σαμαρά λένε ότι δεν έχει δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, καθώς αναμένεται να δοθούν όλα τα ονόματα της λίστας στην δημοσιότητα!!

Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν «φίλοι» και κομματικά συμφέροντα που θα του δέσουν τα χέρια, και αυτό περιμένουμε να το δούμε στην πράξη.
Έτσι, ακόμα και το ΚΚΕ επιμένει ότι τα ουσιαστικά ονόματα της λίστας Λαγκάρντ αποκρύπτονται!!
Τα 2062 ονόματα που εμφανίζονται ως καταθέτες στη λίστα και στα αρχεία που τη συνοδεύουν, κρύβονται 600 και πλέον μεγαλοκαταθέτες! Όταν ανοίγεις ένα αρχείο βρίσκεις τους πραγματικούς καταθέτες οι οποίοι κινούν και το λογαριασμό καθώς και άλλες σημαντικές πληροφορίες γι αυτούς.

Την πληροφορία έδωσε στέλεχος του ΣΔΟΕ που είχε ανάμειξη στην αντιπαραβολή των δύο λιστών και γνωρίζει συγκεκριμένα στοιχεία. Η κυβέρνηση επέλεξε να «δώσει» τον Παπακωνσταντίνου αφού ήταν τόσο προκλητικός με αυτή την κίνηση να αποκρύψει συγγενείς του.

Μέχρι τώρα όμως παραμένουν άγνωστοι οι υπόλοιποι καταθέτες μεταξύ των οποίων είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες γνωστοί πολιτικοί, συγγενικά τους πρόσωπα, μεγαλοεπιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες.

Τέλος, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, που επεξεργάστηκε την πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ πριν αλλοιωθεί, γνωρίζει πολλά για τους κρυμμένους καταθέτες, και περιμένουμε να μιλήσει... ώστε να ακούσουμε και την δική του άποψη και πως θα δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αφού φίλοι και γνωστοί πιστεύουν ότι ο Βαγγέλης του την «έκανε» για τα καλά!!

Περιμένουμε …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου