Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 5 καθηγητές στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

Πέντε μέλη ΔΕΠ θα προσλάβει η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, προκειμένου να καλύψει τις εκπαιδευτικές της ανάγκες.
 
Αναλυτικότερα, ένας καθηγητής θα προσληφθεί στον τομέα Συστημάτων Μάχης, Ναυτικών Επιχειρήσεων, Θαλάσσιων Επιστημών, Ναυτιλίας, Ηλεκτρονικών και Τηλεπικοινωνιών και με γνωστικό αντικείμενο «Ναυτιλία, Υδρογραφία και Θαλάσσια Χαρτογραφία».
 
Στον τομέα των μαθηματικών θα προσληφθούν ένας Αναπληρωτής Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο στη «Διαφορική Γεωμετρία, Ολική Ανάλυση και εφαρμογές στη Μαθηματική Μοντελοποίηση και τη Βελτιστοποίηση Προσομοιώσεων» και ένας Αναπληρωτής Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο στις «Μη Γραμμικές Ελλειπτικές Διαφορικές Εξισώσεις». Στον τομέα των Ανθρωπιστικών και Πολιτικών Επιστημών θα καλυφθούν μία θέση ΔΕΠ στη Βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο στη «Γενική Φιλοσοφία με έμφαση στην Ελληνική Φιλοσοφία», καθώς και μία θέση Αναπληρωτή Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο στη «Γαλλική Φιλολογία και Γλωσσολογία».
 
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν επικυρωμένα αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών, βιογραφικό σημείωμα και αναλυτικό υπόμνημα για τα υποβαλλόμενα πρωτότυπα επιστημονικά δημοσιεύματα εγγράφως και σε ηλεκτρονική μορφή, πρωτότυπα επιστημονικά δημοσιεύματα εγγράφως και σε ηλεκτρονική μορφή, αντίγραφο διδακτορικής διατριβής και πιστοποιητικό Υγείας και φυσικής καταλληλότητας της Α/βάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται επαρκώς για τις θέσεις και την προθεσμία υποβολής αιτήσεων καλώντας στα τηλέφωνα: 210-4581309.
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου