Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Οδηγός χτύπησε 3 (!!!) σταθμευμένα οχήματα σε…ανηφόρα! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Οδηγός χτύπησε 3 (!!!) σταθμευμένα οχήματα σε…ανηφόρα! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]
Μια τρελή πορεία ακολούθησε ο οδηγός ενός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, το οποίο λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ, και ενώ ανέβαινε την οδό Ελληνικής Δημοκρατίας, χτύπησε στην σειρά 3 (!!!) σταθμευμένα αυτοκίνητα προτού σταματήσει και αυτός. Το παράδοξο ήταν ότι και τα 3 σταθμευμένα οχήματα βρίσκονταν στην δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, ενώ σε όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και το ότι η Ελληνικής Δημοκρατίας είναι μια ανηφορική οδός.

Τροχαία ατύχημα στην ΕλληνικήςΕυτυχώς δεν υπήρξανε θύματα, καθώς εκείνη την στιγμή δεν κυκλοφορούσε κανένα άλλο αμάξι στον δρόμο. Ωστόσο το ξαφνικό σοκ που υπέστησαν οι περίοικοι ήταν μεγάλο, καθώς ο θόρυβος που προκλήθηκε από το ατύχημα ήταν πολύ δυνατός. Από τα 3 χτυπημένα αυτοκίνητα, τα πρώτα 2 δεν έχουν μεγάλες ζημιές, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το τρίτο αυτοκίνητο, η πίσω αριστερή ρόδα του οποίου κυριολεκτικά «ξεκόλλησε» από το υπόλοιπο όχημα. Σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη και το αυτοκίνητο που προκάλεσε το ατύχημα, ενώ ο οδηγός του (ο οποίος φαινόταν ότι είχε πιει πολύ) έμοιαζε να τα έχει χαμένα.
Επί τόπου έσπευσαν περιπολικά της τροχαίας και της αστυνομίας για τα τυπικά, ενώ η κυκλοφορία στην Ελληνικής Δημοκρατίας διεκόπη για αρκετή ώρα. Πλέον τον λόγο έχουν οι ασφαλιστικές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου