Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο 20χρονος Άνταμ που έβαψε με κόκκινο χρώμα τους τοίχους του δημοτικού σχολείου


 Εντυπωσιάζουν τα λόγια των συμμαθητών του
«Ήταν ένας ντροπαλός, σπάνιας εξυπνάδας μαθητής, που ντυνόταν πιο τυπικά από τους περισσότερους συμμαθητές του», έτσι περιγράφουν τον 20χρονο Άνταμ οι δύο παλιοι του συμμαθητές.
Οι γονείς του Άνταμ, Νάνσι και Πήτερ, χώρισαν το 2008.
Στο Γυμνάσιο συνήθιζε να φοράει χακί παντελόνια, πουκάμισα και ενίοτε ένα ειδικό αξεσουάρ προστασίας της τσέπης από τα στυλό και τις πιθανές διαρροές του, όπως ανακαλεί στο Reuters ο Τιμ Αρνόνε που ήταν συμμαθητής του Λάντζα από το δημοτικό. Μαζί συμμετείχαν στο
τεχνολογικό κλαμπ του σχολείου, παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια στις υποδομές του σχολείου. «Σίγουρα ήταν το πιο “φλώρικο” κλαμπ του σχολείου», αναφέρει ο Αρνόνε.
Κλειδί για την χθεσινή φρικτή πράξη του και στη συνέχεια κατάληξή του, ίσως είναι η «σκληρή πίεση» από τους γονείς του να πετύχει ακαδημαϊκά, ειδικά από την μητέρα του. «Τον πίεζε πραγματικά σκληρά να είναι εξυπνότερος και πιο εργατικός στο σχολείο» θυμάται ο συμμαθητής του.
Μία επιπλέον πληροφορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι τα όπλα που έβαψαν με κόκκινο τους τοίχους του δημοτικού σχολείου, ήταν νόμιμα αγορασμένα στο όνομα της μητέρας του Άνταμ, Νάνσι, η οποία τελικά έπεσε μοιραία θύμα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου