Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Μπήκε μέσα μου ο διάβολος, λέει ο 18χρονος που έσφαξε γιαγιά και γείτονα

Μπήκε μέσα μου ο διάβολος, λέει ο 18χρονος που έσφαξε γιαγιά και γείτονα Το κουβάρι του άγριου διπλού φονικού στη Φθιώτιδα με πρωταγωνιστή ένα 18χρονο έχουν αρχίσει να ξετυλίγουν οι αστυνομικοί. Ο 18χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε τη γιαγιά του, τον γείτονά του και έστειλε στο νοσοκομείο την γυναίκα του γείτονά του βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο, όπως σήμερα αναμένεται να βγει και θα οδηγηθεί απευθείας στο αστυνομικό μέγαρο.
Ο  νεαρός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να έχει επίγνωση για το στυγερό έγκλημα
που έχει διαπράξει, όμως ζει στο δικό του κόσμο. Οι αστυνομικοί που τον φρουρούν στο νοσοκομείο λένε ότι όταν είναι ήρεμος είτε λέει ασυναρτησίες, είτε φωνάζει «Βοηθήστε με να τον βγάλω από μέσα μου».
Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου που μπήκε χθες, ώστε οι γιατροί να του κάνουν μια μικρή επέμβαση, ο 18χρονος έπαθε κρίση αμόκ και οι γιατροί δεν μπορούσαν να τον συνεφέρουν.
Οι κάτοικοι του Μώλου που έχουν σοκαριστεί από το διπλό φονικό μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την ηρωίδα γιαγιά, που μεγάλωσε μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες αυτό το παιδί, που έμελλε να είναι ο δολοφόνος της.
Ο άτυχος γείτονας που έπεσε νεκρός, από το μαχαίρι του 18χρονου, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, ήταν ο καλύτερος και πιο ήσυχος άνθρωπος στο χωριό, όπως και η γυναίκα του.
Για τον 18χρονο οι κάτοικοι στο Μώλο δε θέλουν να μιλήσουν. Αυτό όμως που αφήνουν να εννοηθεί από τις λίγες κουβέντες που λένε είναι ότι κάποιοι άλλοι φταίνε που ο νέος έφτασε σε αυτό το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου