Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Θύμα βεντέτας ο 16χρονος που βασανίστηκε και δολοφονήθηκε στα Μέγαρα

Θύμα βεντέτας ο 16χρονος που βασανίστηκε και δολοφονήθηκε στα Μέγαρα Μετά το αρχικό σοκ από τον εντοπισμό του πτώματος του 16χρονου νεαρού στην περιοχή Βλυχός Μεγάρων, έρχονται στην επιφάνεια στοιχεία που θα βοηθήσουν την αστυνομία να φτάσει στους δράστες του άγριου εγκλήματος. Αρχικά ακούστηκε πως οι δολοφόνοι του αγοριού ήταν κάποιοι Πακιστανοί, οι οποίοι μένουν κοντά στον καταυλισμό των τσιγγάνων, ωστόσο η μαρτυρία του παππού του 16χροινου ανέτρεψε την κατάσταση.
Ο ηλικιωμένος άντρας είπε στις αρχές πως τις φήμες περί Πακιστανών τις έβγαλαν οι δολοφόνοι του
εγγονού με σκοπό να αποπροσανατολίσουν τις αρχές. «Ψάξτε μέσα στον καταυλισμό. Εκεί θα βρείτε τους δολοφόνους», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο παππούς του δολοφονηθέντος.

Πρόσθεσε μάλιστα πως η οικογένεια του έχει διαφορές με άλλη οικογένεια τσιγγάνων και ανάμεσα τους έχει ξεσπάσει βεντέτα και ένα από τα θύματα της άγριας κόντρα που έχουν ήταν το 16χρονο αγόρι.
Υπενθυμίζεται πως ο ανήλικος βρέθηκε δολοφονημένος στις 06:00 τα ξημερώματα από ένα άλλο παιδί του καταυλισμού. Μάλιστα ήταν άγρια χτυπημένος από το δράστη και έφερε πολλαπλά τραύματα στην κοιλιά, το στήθος και τον λαιμό. Κοντά στο πτώμα οι αρχές εντόπισαν ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 30 εκατοστών που η λαβή του είναι τυλιγμένη με μονωτική ταινία και οι αστυνομικοί εξετάζουν την πιθανότητα να είναι αυτό το όπλο του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου