Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Εκπρόσωποι 16 πολυεθνικών θα περάσουν τη Δευτέρα το κατώφλι του Μαξίμου


Εκπρόσωποι 16 πολυεθνικών θα περάσουν την Τρίτη το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου
Με στόχο την προσέλκυση νέων επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ξεκινά ένα νέο αγώνα δρόμου.
Από το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιεί στο Μέγαρο Μαξίμου αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες, προκειμένου να καθορίσουν τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση  το επόμενο διάστημα μετά και τη θετική απόφαση του Eurogroup που οδηγεί στην εκταμίευση της δόσης.
Προτεραιότητα για τον πρωθυπουργό είναι η προσέλκυση ξένων επενδύσεων αλλά και η επέκταση
όσων ήδη βρίσκονται στη χώρα μας, με στόχο την εισροή κεφαλαίων και την ενίσχυση της ρευστότητας αλλά και την μείωση της ανεργίας.
Στο πλαίσιο αυτό, το πρωί της Δευτέρας, ο Αντώνης Σαμαράς θα δεχθεί στο γραφείο του εκπροσώπους 16 μεγάλων πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη  Στουρνάρα, του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη. Στόχος του πρωθυπουργού είναι η διεύρυνση της παρουσίας τους στην Ελλάδα και φυσικά η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Την Τρίτη ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση ενώ την Τετάρτη το βράδυ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στα επίσημα εγκαίνια της αντιπροσωπείας του ιδρύματος Kόνραντ Αντενέρ, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου