Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

10 συμβάσεις έργου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Ο Ειδικός Λογαριασμός του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Νανο-δορυφόρος QB50 με καινοτόμο Μονάδα RadHard Data Acquisition Χαμηλής Ισχύος» (REA and QB50 nano-satelites with novel Low-Power Rad-Hard Data Acquisition Unit) που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης «ΑΡΙΣΤΕΙΑ» απευθύνει Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη έως δέκα (10) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου.
1) Μία (1) Θέση Ερευνητή με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού: (1.β.1) Ανάλυση Αντικειμένου Εργασιών: Σχεδιασμός μεικτού αναλογικού/ψηφιακού ολοκληρωμένου κυκλώματος - Μονάδα συλλογής δεδομένων εξαιρετικά χαμηλής
ισχύος (Ultra-Low Power Data Acquisition Unit, ULP/DAU)
2) Μία (1) Θέση Ερευνητή με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού: (1.β.2) Ανάλυση Αντικειμένου
Εργασιών: Προγραμματισμός και ενσωμάτωση Συστήματος Ελέγχου Τροχιάς και Προσανατολισμού (Attitude and Orbit Control Subsystem, AOCS) του Νανοδορυφόρου.
3) Μία (1) Θέση Ερευνητή με ειδικότητα Φυσικού: (1.β.3) Ανάλυση Αντικειμένου Εργασιών: Ανάλυση των δεδομένων από διαστημικά όργανα, φυσική ερμηνεία δεδομένων, καθορισμός των απαιτήσεων των οργάνων, καθορισμός
των απαιτήσεων του συστήματος ULP/DAU, όρια λειτουργίας/δυναμικό εύρος οργάνωνγια μετρήσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα και το διάστημα.
4) Μία (1) Θέση Μεταπτυχιακού με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού: (1.γ.1) Ανάλυση Αντικειμένου Εργασιών: Όργανα και υποσυστήματα Νανοδορυφόρου: Ενσωμάτωση, συγχρονισμός και προγραμματισμός της επικοινωνίας των οργάνων με τον κεντρικό υπολογιστή του Νανοδορυφόρου CubeSat.
5) Μία (1) Θέση Μεταπτυχιακού με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού: (1.γ.2) Ανάλυση Αντικειμένου Εργασιών: Μοντελοποίηση, συναρμολόγηση και ανάπτυξη των υποσυστημάτων του Νανοδορυφόρου CubeSat.
6) Μία (1) Θέση Μεταπτυχιακού με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού: (1.γ.3) Ανάλυση Αντικειμένου Εργασιών: Σχεδιασμός του τμήματος ψηφιακής επικοινωνίας της Μονάδας συλλογής δεδομένων εξαιρετικά χαμηλής ισχύος (Ultra-Low Power Data Acquisition Unit, ULP/DAU), καθώς και της επικοινωνίας της μονάδας ULP-DAU με το πρωτόκολο επικοινωνίας του Νανοδορυφόρου CubeSat.
7) Μία (1) Θέση Μεταπτυχιακού με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού: (1.γ.4) Ανάλυση Αντικειμένου Εργασιών: Υπολογιστικό μοντέλο και δοκιμές της Μονάδας συλλογής δεδομένων εξαιρετικά χαμηλής ισχύος (Ultra-Low Power Data Acquisition Unit, ULP/DAU).
8) Μία (1) Θέση Τεχνικού Προσωπικού με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού: (1.δ.1) Ανάλυση Αντικειμένου Εργασιών: Δοκιμές του ολοκληρωμένου κυκλώματος της Μονάδας συλλογής δεδομένων εξαιρετικά χαμηλής ισχύος (Ultra-Low Power Data Acquisition Unit, ULP/DAU). Διασύνδεση του υπολογιστικού μοντέλου του ULP-DAU με τα υποσυστήματα του Νανοδορυφόρου CubeSat.
9) Μία (1) Θέση Τεχνικού Προσωπικού με ειδικότητα στις Ραδιοεπικοινωνίες:Ανάλυση Αντικειμένου Εργασιών: Συμμετοχή στην Κατασκευή Σταθμού Εδάφους UHF/VHF για επικοινωνία με τον Νανοδορυφόρο CubeSat
10) Μία (1) Θέση Τεχνικού Προσωπικού με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού: Ανάλυση Αντικειμένου Εργασιών: Προγραμματισμός του κεντρικού υπολογιστή σκάφους και διασύνδεσή του με τα υποσυστήματα του Νανοδορυφόρου.
Η διάρκεια της απασχόλησης για όλες τις παραπάνω συμβάσεις θα είναι έως 31/9/2015. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν έκθεση συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα με ανάλυση της εμπειρίας και της προηγούμενης απασχόλησής τους, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία του βιογραφικού τους σημειώματος. Θα αξιολογηθούν μόνο οι προτάσεις ενδιαφερομένων που θα κατατεθούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή θα αποσταλούν ταχυδρομικά το αργότερο μέχρι την 7/12/2012 ημέρα αρασκευή και ώρα 14:00΄μ.μ. στη διεύθυνση: Επιτροπή Ερευνών ΔΠΘ, Συγκρότημα Πολυτεχνικής Σχολής, Βασ. Σοφίας 12, 67100 Ξάνθη, για το έργο "ΑΡΙΣΤΕΙΑ" .
Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Θεόδωρο Σαρρή (e-mail: tsarris@ee.duth.gr )
διορισμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου