Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΑΟΚ- Δόξα Δράμας 1-2: Επειγόντως λίφτινγκ…

ΑΟΚ- Δόξα Δράμας 1-2: Επειγόντως λίφτινγκ…
Ο ΑΟΚ δεν ήταν αυτός που έπρεπε  το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» και υποχρεώθηκε σε ήττα από τη Δόξα Δράμας που έπαιξε για πολλή ώρα με 10 παίκτες. Δεν είχε ρυθμό ο ΑΟΚ, δεν είχε ειδικά στο πρώτο μέρος τις καλές ευκαιρίες. Στο β` μέρος μπορεί να βελτιώθηκε αλλά και πάλι δεν έπεισε. Ηταν ένα κακό απόγευμα. Μπράβο στη Δόξα. Κέρδισε άξια. Το πάλεψε το ματς και με παίκτη λιγότερο είχε καθαρό μυαλό. Ο ΑΟΚ χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση. Κυρίως στην επίθεση.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε το ματς με Αποστολίδη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Παγώνης, αριστερά ο Καλαγκάνης, στο κέντρο της άμυνας ο Μαραγκός και ο Τριποτσέρης. Στο κέντρο δυο ανασταλτικοί μέσοι ο Ντιέ και ο Αναστασόπουλος. Ο Ενσαλίβα πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο, όπως με την ΑΕΚ. Ο Χλωρός πλάγια στα δεξιά, πλάγια στα αριστερά ο Ντόσης. Σε ρόλο φορ ο
Μπρατσιάνη. Ο Γελαδάρης κάθισε στον πάγκο, εκτός αποστολής Ντος Σάντος και Μοκάκε. Τα σχέδια του Παπαδόπουλου άλλαξαν νωρίς αφού ο Ντόσης έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Γελαδάρη.
Η Δόξα προσπάθησε να αιφνιδιάσει στην αρχή, έχοντας στο πρώτο 20λεπτο την πρωτοβουλία με τον ΑΟΚ σε αυτό το διάστημα να ψάχνεται. Μάλιστα η ομάδας της Δράμας, απείλησε δυο φορές την εστία του Μάνου Αποστολίδη. Ο ΑΟΚ χωρίς να απειλεί, απρόσωπος και άτολμος έφτασε στο 1-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Μπρατσιάνη σε ανύποπτη στιγμή. Η Δόξα απάντησε με γκολ φάουλ του Ρούσεφ στις καθυστερήσεις. Τα επεισόδια στο ημίχρονο ήταν έντονα ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων. Γενικά στα πρώτα 45` λεπτά ο ΑΟΚ δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Η Δόξα είχε καλό στήσιμο και διάβασε καλά το ματς.
Στην επανάληψη με αριθμητική υπεροχή ο ΑΟΚ πίεσε την άμυνα της Δόξας . Ο Πλιάγκας ήταν η δεύτερη αλλαγή, στη θέση του Καλαγκάνη. Ο Παπαδόπουλος έβαλε έναν παραπάνω επιθετικό. Ο ΑΟΚ προσπάθησε περισσότερο από τα πλάγια. Ο Οξύζογλου σημάδεψε το δοκάρι και στην επόμενη φάση ο Καπέλ σημάδεψε πρώτα το δοκάρι και μετά η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Το άγχος μεγάλωσε και παρά την προσπάθεια δεν άλλαξε κάτι. Στο 89` ο Δαύκος κράτησε το 1-2 με μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Οξύζογλου.
Ο ΑΟΚ έχασε και άλλο πολύτιμο έδαφος. Πρέπει να σπριντάρει στη συνέχεια.
Το φιλμ του αγώνα
4` Σουτ Σοϊλέδη, σώζει σε κόρνερ ο Αποστολίδης.
17` Παραλίγο αυτογκόλ από τον Σοϊλέδη με το κεφάλι, πρόλαβε ο ίδιος και απομάκρυνε πριν η περάσει η μπάλα τη γραμμή.
22` Κεφαλιά από πολύ κοντά του Καμινιώτη, εξουδετερώνει ο Αποστολίδης.
41` Μπαλιά του Γελαδάρη, ο Μπρατσιάνη πέφτει στην περιοχή από μαρκάρισμα του Κοντέων. Σφυρίζεται πέναλτι και ο Ενσαλίβα εκτελεί για το 1-0.
45` + Φάουλ Ρούσεφ το 1-1.
51` Ντιέ και Ενσαλίβα έκρυψαν τη μπάλα και ο Χλωρός έχασε μια καλή ευκαιρία από πολύ κοντά αλλά σε πλάγια θέση.
57` Ο Κάπελ μόνος του πλάσαρε αλλά ο Αποστολίδης αντέδρασε σωστά, στη συνέχεια πάλι ο Κάπελ δε μπορεί να βρει τα δίχτυα.
63` Ο Ενσαλίβα αστοχεί από κοντά.
73` Ο Οξύζογλου σημαδεύει από κοντά και πλάγια το κάθετο δοκάρι.
75` Ο Καπέλ με έξοχη ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 1-2.
85` Φάουλ Ντιέ, η μπάλα λίγο έξω.
89` Σουτ Οξύζογλου η απόκρουση του αγώνα από Δαύκο.
Ο διαιτητής Βαλιώτης από τη Λάρισα έδειξε κίτρινες κάρτες στους: Χλωρό, Πουλάκο, Πλιάγκα, Θάνο. Δαύκο.
Κόκκινη στον Κοντέων, στη φάση του πέναλτι.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
ΑΟΚ: 1 Αποστολίδης, 33 Καλαγκάνης, 2 Τριποτσέρης, 16 Μαραγκός, 10 Ενσαλίβα, 77 Ντιέ, 7 Χλωρός, 3 Παγώνης, 99 Ντόσης, 14 Αναστασόπουλος, 92 Μπρατσιάνη.
Αλλαγές
15` Γελαδάρης στη θέση του Ντόση
57` Πλιάγκας στη θέση το Καλαγκάνη
72` Οξύζογλου στη θέση του Χλωρού
Πάγκος
93 Τιγγιρίδης, 44 Παπαγερίδης, 18 Οξύζογλου, 5 Πακάλτσης, 11 Πλιάγκας, 6 Γελαδάρης, 91 Κουμπρόγλου.
Δόξα Δράμας: 1 Δαύκος, 6 Ταραλίδης, 7 Καμινιώτης, 8 Ιντζόγλου, 10 Ρούσεφ, 11 Σοϊλέδης, 13 Κοντέων, 14 Κάπελ, 17 Πουλάκος, 36 Στεργιανός, 55 Ντος Σάντος.
Αλλαγές
46` Κάστσελαν στη θέση του Καμινιώτη
72` Γκαρακλίδης στη θέση του Στεργιανού
89` Θάνος στη θέση του Πουλάκου
Πάγκος
75 Γουμάγιας, 5 Γκαρακλίδης, 21 Κασσός, 22 Σικαλιάς, 38 Θάνος, 92 Κανετίδης, 33 Κάστσελαν.
Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου