Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ηρακλής- ΑΟΚ 1-0: Πίεσε στην επανάληψη αλλά έχασε…

Ηρακλής- ΑΟΚ 1-0: Πίεσε στην επανάληψη αλλά έχασε…
Ο ΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον Ηρακλή στο β` μέρος αλλά πάλι μια από τα ίδια. Έχασε ευκαιρίες, όμως δεν σκόραρε. Ίδια γεύση και χωρίς νίκη σε αρκετά παιχνίδια. Έχασε σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία.
Ο Βασιλακάκης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Αποστολίδη, δεξιά στην άμυνα ο Παγώνης, αριστερά ο Γελαδάρης, στο κέντρο της άμυνας ο Τριποτσέρης και ο Παγώνης. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν 3 αμυντικοί μέσοι, Ντιέ, ο Ενσαλίβα και ο Αναστασόπουλος. Ο Αναστασόπουλος έπαιζε και λίγο πιο πλάγια. ο Μοκάκε ήταν μπροστά από τους μέσους, ενώ ο Χλωρός ήταν φουνταριστός. Το παιχνίδι έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, ενώ στην κερκίδα βρέθηκαν περίπου 100 Καβαλιώτες φίλαθλοι.
Ηταν η πρώτη νίκη μετά από τρεις εβδομάδες για τον «Γηραιό» που μπορεί να αγνοούσε την ήττα, δεν
έβλεπε ωστόσο ούτε το χρώμα της νίκης.
Η επικράτησή του κάθε άλλο παρά ήταν εύκολη, καθώς η Καβάλα ήταν επικίνδυνη αντίπαλος και παρά το γεγονός ότι ο «Γηραιός» δημιουργούσε ευκαιρίες δεν μπορούσε να τις μετατρέψει σε γκολ.
Στο πρώτο ημίχρονο δύο σουτ του Γεωργίου στο 17’ και του Λόπεθ στο 20’ βγήκαν μόλις άουτ.
Στο 16’ ο Ηρακλής ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Στεφανίδη αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Τελικά, με την εκπνοή του ημιχρόνου ο «Γηραιός» μπήκε μπροστά στο σκορ χάρη στο εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Στεφανίδη στο 44’ μετά από ανατροπή του Μπανγκουρά. Ο ΑΟΚ στο πρώτο μέρος απείλησε με τον Ντος Σάντος, όταν σε τετ α τετ δε μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ηρακλή.
Στην επανάληψη η Καβάλα μπήκε δυνατά με σκοπό να ισοφαρίσει και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Ντιέ που ακολούθησε εξίσου μεγάλη επέμβαση από τον Χουάντερσον με τον τερματοφύλακα του «Γηραιού» να κρατάει ανέπαφη την εστία του. Επίσης στο δίλεπτο 58`-59` ο Μοκάκε και ο Χλωρός έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, όπου ο Χουάντερσον ενήργησε σωτηρία για τον Ηρακλή.
Μια ακόμα ευκαιρία είχε η Καβάλα να ισοφαρίσει στο 80’ αλλά παρόλο που ο Χουάντερσον είχε εξουδετερωθεί το σουτ του Ενσαλίβα βγήκε μόλις άουτ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών). ΒΟΗΘΟΙ: Νακόπουλος, Απτοσόγλου (Αθηνών). ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντος Σάντος, Μίχος, Παγώνης, Μοκάκε, Παληγεώργος,
Ηρακλής (Γιώργος Στράντζαλης): Χουάντερσον, Βαγγελόπουλος, Σαββίδης, Λόπεθ, Μίχος, Φερνάντεζ, Παληγεώργος, Γεωργίου, Μπανγκουρά, Σουλίδης, Στεφανίδης.
Αλλαγές
60` Βουτσιάς στη θέση του Μπανγκουρά
73` Νατσιόπουλος στη θέση του Σουλίδη
81` Κωνσταντινίδης στη θέση του Βουτσιά
Καβάλα (Κώστας Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκάκε, Ντιέ, Χλωρός, Αναστασόπουλος, Ντος Σάντος.
Αλλαγές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου