Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΑΕΚ- ΑΟΚ 0-1: Ιστορική πρόκριση που φέρνει ηρεμία video

ΑΕΚ- ΑΟΚ 0-1: Ιστορική πρόκριση που φέρνει ηρεμία
 Κορυφαίος ο Τριποτσέρης
Ο ΑΟΚ  πρίν απο λίγη ώρα  πήρε ιστορική πρόκριση στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ. Σε όποια ΑΕΚ και να είναι αυτή την εποχή. Έπαιξε μυαλωμένα, είχε πολύ καλή οργάνωση στην αμυντική λειτουργία, απειλήθηκε ελάχιστα από την κάκιστη και χωρίς φαντασία. Ηταν μια δίκαιη πρόκριση. Ισως και πιο εύκολα προκρίθηκε ο ΑΟΚ, απ` ότι δείχνει το τελικό σκορ.
Ο Τριποτσέρης πρόσθεσε ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι με τη φανέλα του ΑΟΚ και ήταν ο κορυφαίος του ΑΟΚ. Φαίνεται ότι είναι η πιο χρήσιμη μεταγραφή το καλοκαίρι που μας πέρασε. Σταθερός σε όλα τα παιχνίδια.
Αλάνθαστοι και οι υπόλοιποι της άμυνας. Ο Ντιέ με την εμπειρία του έδωσε αρκετά στο παιχνίδι της ομάδας και είχε συμμετοχή και στο γκολ. Αυτή η νίκη- πρόκριση φέρνει την ηρεμία στο στρατόπεδο του ΑΟΚ, μετά την ήττα από τη Δόξα Δράμας. Ηταν κάτι που τη χρειαζόταν σε όλα τα επίπεδα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Τερματοφύλακας ο Αποστολίδης, δεξιά ο Παγώνης, αριστερά ο Καλαγκάνης. Δυο στόπερ ο Μαραγκός και ο Τριποτσέρης. Δυο αμυντικά χαφ ο Ντιέ και ο Αναστασόπουλος με τον Ενσαλίβα λίγο πιο μπροστά από αυτούς. Ο Γελαδάρης μπροστά από τον Καλαγκάνη στην αριστερή πτέρυγα, ο Χλωρός στη δεξιά πτέρυγα και ο Μπρατσιάνη φουνταριστός. Ο Ντος Σάντος στον πάγκο και ο Μοκάκε εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού.
Η ΑΕΚ με πολλές απουσίες και με το Λαγό μετά από αρκετό καιρό στην ενδεκάδα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, αφού οι διαιτητές έπρεπε πρώτα να πληρωθούν. Έγινε και αυτό με την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του στο πρώτο διάστημα του αγώνα. Ο ΑΟΚ κοίταξε περισσότερο να κλείσει τους χώρους. Μετά το πρώτο 20`λεπτο, ο ΑΟΚ ισορρόπησε και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 30` με τον Μπρατσιάνη, να πετύχει πρώτη γκολ. Αυτή ήταν και η μοναδική μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα 45` λεπτά. Φτωχό θέαμα, με τον ΑΟΚ να μην κινδυνεύει σε καμία περίπτωση. Η ΑΕΚ ήταν αποκαρδιωτική. Χωρίς φαντασία, δεν πάτησε ούτε μια φορά στην περιοχή του Αποστολίδη. Στην επανάληψη ο ΑΟΚ ξεκίνησε με το γκολ του Ενσαλίβα, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα. Η πρώτη κίνηση του Παπαδόπουλου, ήταν ο Πλιάγκας που πήρε τη θέση του Γελαδάρη. Η τακτική δεν άλλαξε. Όσο περνούσε η ώρα ο ΑΟΚ το πίστευε παραπάνω. Βλέποντας μάλιστα ότι απέναντι του είχε μια ομάδα που μόνο οι φανέλες θύμιζαν ΑΕΚ. Ο ΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του β` μέρους. Κράτησε τη μπάλα, όπως θα έπρεπε και δεν απειλήθηκε.
Το φιλμ του αγώνα
10` Φάουλ Γκερέιρο, κεφαλιά Τσούπρου στην αγκαλιά του Αποστολίδη.
21` Σουτ Γροντή, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τον Αποστολίδη.
24` Σουτ Τσίτα, σε καλή θέση ο Αποστολίδης, μπλοκάρει εύκολα.
30` Ο Μπρατσιάνη χάνει μια μεγάλη ευκαιρία, τετ α τετ πλασάρει σώζει ο Αραμπατζής. Ευκαιρία που δε χάνεται.
31` Σουτ Παγώνη, λίγο άουτ.
53` Φάουλ Ντιέ, ο Αραμπατζής δε μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Ενσαλίβα από κοντά το 0-1.
56` Σέντρα του Παγώνη, κεφαλιά του Μπρατσιάνη λίγο άουτ
60` Σουτ Γκερέιρο, δεν ανησυχεί ο Αποστολίδης
73` Αποβάλλεται από τον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Μαραντάς
77` Μόνος του ο Χλωρός προτιμά, παράλληλη πάσα από το να πλασάρει. Μεγάλη ευκαιρία για το 0-2.
87` Κεφαλιά Τσούπρου η μπάλα άουτ
91` Σουτ Παυλή μπλοκάρει ο Αποστολίδης
*Κίτρινες κάρτες: Καλαγκάνης, Μπρατσιάνη, Μπουγαϊδης, Παυλής, Αναστασόπουλος, Αποστολίδης, Λαγός, Παγώνης. Με 2η κίτρινη αποβλήθηκε στο 89` ο Μπρατσιάνη.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κουτρουμπής, Τσούπρος, Αρκούδας, Γροντής, Γκερέιρο, Σταματής, Τσίτας, Λαγός, Μπουγαϊδης, Τσουκαλάς.
Αλλαγές
66` Παυλής στη θέση του Μπουγαϊδη
75` Παπαδημητρίου στη θέση του Τσίτα
82` Κατσικοκέρης στη θέση του Σταματή
ΑΟΚ: Αποστολίδης, Μαραγκός, Τριποτσέρης, Παγώνης, Γελαδάρης, Ντιέ, Αναστασόπουλος, Μπρατσιάνη, Χλωρός, Ενσαλίβα, Καλαγκάνης.
Αλλαγές
64` Πλιάγκας στη θέση του Γελαδάρη
73` Οξύζογλου στη θέση του Αναστασόπουλου
90` Παπαγερίδης στη θέση του Χλωρού
Αθήνα( ανταπόκριση)
Επιμέλεια: Τάσος Πατσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου