Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ημερομηνίες και λεπτομέρειες διεξαγωγής διαγωνισμού EUROSCOLA


1sxoleio thumb307

 Σχετ: Το υπ’αριθ. Φ50/136427/Γ2/01/01-11-2012 έγγραφο της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτ.Ελλάδας.
Το υπ’ αριθμ. 136427/Γ2/01-11-2012 έγγραφο της Δ/νσης Σπουδών Δ/θμιαs Εκπ/σης, Τμ. Α΄ του ΥΠΑΙΘΠΑ.
Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος EUROSCOLA από την Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας και μετά από Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τα σχολεία Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφέρειάς μας, καλούνται όλες οι σχολικές μονάδες που δήλωσαν
τα ονόματα των ενδιαφερόμενων μαθητών  στην υπηρεσία μας να διοργανώσουν το Διαγωνισμό Έκθεσης με θέμα: «Η συμβολή τoυ Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του Δημοκρατικού ελλείματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση»
Ο γραπτός διαγωνισμός διάρκειας 2 (διδακτικών) ωρών θα διεξαχθεί με την ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των σχολείων στο κτίριο των σχολικών μονάδων που φοιτούν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και  σε αίθουσα που θα οριστεί  από τον Διευθυντή/ντρια του σχολείου.
Ορίζουμε ως ημερομηνία διεξαγωγής  του γραπτού διαγωνισμού την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές των οποίων τα ονόματα έχουν δηλωθεί στην Υπηρεσία μας και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο ανωτέρω σχετικό έγγραφό μας. Οι Επιτηρητές/τριες θα οριστούν, επίσης, από τον Διευθυντή/ντρια της εκάστοτε σχολικής μονάδας.

ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΟΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου