Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ικανοποίηση Σαμαρά για την έκβαση του Eurogroup "Οι Έλληνες έχουν καλό να δουν από τη χθεσινή επιτυχία"

Ικανοποίηση Σαμαρά για την έκβαση του EurogroupΤην ικανοποίησή της εξέφρασε η κυβέρνηση Σαμαρά, για την έκβαση της σύσκεψης του Eurogroup, σχετικά με τη βιωσιμότητα του χρέους αλλά και για την επικείμενη εκταμίευση της δόσης.
Μείζον ζήτημα πλέον για τον Αντώνη Σαμαρά είναι η ανάπτυξη και η μείωση της ανεργίας, για το λόγο αυτό ο πρωθυπουργός κάλεσε σε συνεδρίαση, στη 1 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης, το υπουργικό συμβούλιο.
Ο κ. Σαμαράς κατά τη συνεδρίαση, ευχαρίστησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Φώτη Κουβέλη και όλους τους βουλευτές, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν καθώς και για τις πυρετώδεις
διαβουλεύσεις που πραγματοποίησαν το τελευταίο διάστημα.
Τόνισε ότι "δεν θα υπάρξουν άλλες οδυνηρές μείωσεις σε μισθούς και συντάξεις", ενώ διαμήνυσε ότι "οι Έλληνες έχουν καλό να δουν από τη χθεσινή επιτυχία".
Ο πρωθυπουργός παράλληλα δήλωσε ότι " το συνολικό χρέος μας μειώνεται επιπλέον κατά 20% του ΑΕΠ", προσθέτοντας ότι με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύονται οι θυσίες του λαού.
Εδειξε ικανοποίηση ότι "η ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ", καταλήγοντας ότι "χθες έκλεισε οριστικά μια γκρίζα περίοδος για την Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου