Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Μήνυμα εξόδου προς τους «αντάρτες» της ΔΗΜΑΡ


Μήνυμα εξόδου προς τους «αντάρτες» της ΔΗΜΑΡ

«Εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά, είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε» τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, ο Φώτης Κουβέλης. Ο πρόεδρος του κόμματος με αυτόν τον τρόπο έστειλε σαφές μήνυμα εξόδου στους «αντάρτες» του κόμματος.
«Υπερασπίζομαι τις συλλογικές διαδικασίες, σέβομαι τις απόψεις και το δικαίωμα της μειοψηφίας να τις εκφράζει, αλλά πολιτικά αποδοκιμάζω συμπεριφορές που περιφρονούν το κόμμα, που δεν υπηρετούν ούτε τις συλλογικές αποφάσεις, ούτε το δικαιώμα στη μειοψηφία και εξ αντικειμένου
προσβάλλουν το κόμμα» συμπλήρωσε με το καμπανάκι να χτυπάει για τους κ.κ. Βουδούρη και Μουτσινά.  
Μετά την τοποθέτηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ του κ. Βουδούρη και των κ.κ. Μαργαρίτη και Χατζησωκράτη.
Ο κ. Μαργαρίτης στην τοποθέτησή του κάλεσε «αυτούς που δεν ξέρουν, να μάθουν από αυτούς που ξέρουν». Αμέσως αντέδρασε ο κ. Βουδούρης, λέγοντάς του, σε ειρωνικό ύφος: «Παράδωσέ μου τότε εσύ ένα σεμινάριο».
Δριμεία κριτική στο πρόσωπο του κ. Βουδούρη χωρίς να τον κατονομάσει, άσκησε επίσης ο Δημήτρης Χατζησωκράτης αναφερόμενος σε «βουλευτή της Β’ Αθήνας, ο οποίος δεν σέβεται τη συλλογικότητα».
Η απάντηση του κ. Βουδούρη δεν άργησε να έρθει: «Θα παρεξηγηθείς με αυτά που λες, γιατί είσαι αναπληρωματικός μου στη Β’ Αθήνας».
Για ακόμα μια φορά ο κ. Βουδούρης ζήτησε στην ομιλία του, να επανακαθοριστεί η σχέση της ΔΗΜΑΡ με την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου