Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Μνήσθητι μου Κύριε…

  Τελικά, αυτό το μόρφωμα πολλών συνιστωσών, χωρίς καμιά συνισταμένη, που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ, δεν παίζεται με τίποτα άμα λάχει να ουμ….

Δεν φτάνει το γενικευμένο χάος που κάθε τόσο προκαλεί, όταν οι διάφοροι μπαχαλάκηδες οπαδοί του καίνε το σύμπαν άνευ λόγου και αιτίας, ή όταν στηρίζει τους διάφορους κακοποιούς λαθρομετανάστες (βλ. Υπατία), έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τα ανερμάτιστα στελέχη του, που αλλού πατάν κι αλλού βρίσκονται, εκτοξεύοντας κάθε είδους σαχλαμάρα, αρκεί αυτή να χαϊδεύει αυτιά εν δυνάμει ψηφοφόρων.

Για αυτό και έφτασε από το 3% της εποχής του «σας κοιτάζουμε στα μάτια», στο
30% του σήμερα, και όσο η κρίση συνεχίζεται, τον βλέπω (τον ΣΥΡΙΖΑ) να αγγίζει και 60άρια!

Εξάλλου οι παπαριές στην αντιπολίτευση δεν κοστίζουν και τίποτα…

Κι αν κρίνουμε από τις τελευταίες εκλογές, ή από την πρόσφατη ομολογία του Λαφαζάνη, ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε άλλο παρά έτοιμος είναι, και ούτε και θέλει να κυβερνήσει πραγματικά.

Ανερμάτιστοι είναι, χαζοί δεν είναι.

Απλά να’χαμε να λέγαμε, και … όσοι χαζοί προσέλθετε.

Με αφορμή λοιπόν το σημερινό καινούργιο φληνάφημα του συντρόφου Λαφαζάνη, που δήλωσε ότι ευθύς μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την εξουσία, θα επαναπροσλάβει όλους τους απολυθέντες δημοσίους υπαλλήλους, είπα να θυμηθώ τις διάφορες κατά καιρούς σαχλαμάρες που έχει υποσχεθεί αυτό το κόμμα.

Παρεμπιπτόντως, άραγε θα επαναπροσλάβει και τους επίορκους;

Αυτούς που αν και έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα για διάφορες παράνομες πράξεις, συνεχίζουν να υπηρετούν (και να πληρώνονται) κανονικά;

Ο Λαφαζάνης δυστυχώς δεν το διευκρίνισε, και γι αυτό αγωνιούμε.

Η σημερινή παπάρα, έρχεται να προστεθεί σε μια πρόσφατη, αυτήν του Τσίπρα, που όπως είπε, μόλις γίνει πρωθυπουργός θα τα ξανακάνει όλα όπως πριν, με ένα μόνο άρθρο, ενός μόνο νομοσχεδίου!

Κάτι σαν τον Ναπολέοντα ας πούμε…

Είναι ο ίδιος που προεκλογικά είχε υποσχεθεί ελάχιστο βασικό μισθό €1.400 για τους δημοσίους υπαλλήλους, τους οποίους όχι μόνο δεν θα απέλυε ως πλεονάζοντες κλπ αλλά είχε δώσει και την υπόσχεση να προσλάβει άλλες 100.000 από δαύτους!

Εν μέσω πλήρους κρίσης.

Εκτός κι αν δεν την πήρε χαμπάρι, όπως εκείνος ο Χρυσοχοίδης, που δεν είχε διαβάσει τι υπέγραφε (το Μνημόνιο δηλαδή!).

Επίσης, ο πολλά υποσχόμενος κος Τσίπρας είχε αναγγείλει και την κρατικοποίηση και πάλι της Ολυμπιακής, αλλά και όλων των πρώην δημόσιων επιχειρήσεων που ιδιωτικοποιήθηκαν.

Χώρια τις απειλές προς τους διεθνείς επενδυτές, μη τυχόν και φέρουν χρήματα στην Ελλάδα διότι αλλιώς….

Και να μη ξεχνάμε και την λατρεία του ΣΥΡΙΖΑ προς τους λαθρομετανάστες, αφού (πάλι προεκλογικά) ο Τσίπρας είχε δεσμευτεί να τους δίνει μηνιαίο επίδομα αντίστοιχο με τον βασικό μισθό ανειδίκευτου εργάτη.

Παράλληλα, είχε υποσχεθεί να τους επιτρέψει να φέρουν και τις οικογένειές τους, για να μην αισθάνονται μόνοι!

Θυμίζω ότι μιλάμε για τους λαθρομετανάστες.

Και βεβαίως, είχαμε και τη άλλη μεγάλη παπάρα, τότε που ο Τσίπρας ζήτησε να επιτρέψουμε στις δεκάδες χιλιάδες των προσφύγων της Συρίας να έλθουν στην Ελλάδα, αφού είμαστε μια παραδοσιακά φιλόξενη χώρα, όπου χίλιοι καλοί χωράνε….

Αμ το άλλο; Εκείνο με τον αφοπλισμό της αστυνομίας; Τι να λέμε τώρα;

Με όλα αυτά, τα 30άρια των δημοσκοπήσεων δεν πρέπει να μας προκαλούν καμία έκπληξη.

Εκτός κι αν πάρουμε όλες αυτές τις (γελοίες) υποσχέσεις στα σοβαρά  μπας και γλιτώσουμε από το Ισλαμαμπάντ στο οποίο ονειρεύονται να μας μετατρέψουν οι Δούρου, Κουράκης, Πάντζας, και τα άλλα παιδιά της δήθεν αριστεράς.

Μνήσθητι μου Κύριε (όταν έλθεις εν τη βασιλεία σου….).
Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου