Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Χρυσοχοΐδης: Αυτά είναι τα λάθη του Βενιζέλου

Χρυσοχοΐδης: Αυτά είναι τα λάθη του Βενιζέλου«Διαλυόμαστε», ήταν το μήνυμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με πολλούς αποδέκτες και, κυρίως τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης εξήγησε ότι το πρόβλημα στο κόμμα είναι γενικότερο και τόνισε ότι «όπως πάμε φοβούμαι ότι το ΠΑΣΟΚ οδηγείται μαθηματικά σε διάλυση».
«Φοβάμαι», είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης «ότι δεν μπορούμε να
σταματήσουμε τον κατήφορο, αλλά δεν είμαι εγώ εκείνος που θα προσδιορίσω τι θα γίνει και είμαι πολύ ανίκανος, ανάξιος και λίγος για να προσδιορίσω το μέλλον μιας ιστορικής παράταξης». Ωστόσο ο κ. Χρυσοχοΐδης επισήμανε ότι τα μέτρα που περιέχονται στο Μνημόνιο 3 θα υπερψηφιστούν από την πλειοψηφία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενος στις συζητήσεις για το θέμα ηγεσίας, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι ο κ. Βενιζέλος έχει κάνει ορισμένα κρίσιμα λάθη που τον έχουν οδηγήσει σε στρατηγικά αδιέξοδα. Το πρώτο ήταν ότι ακολούθησε τη λογική του μέσα έξω στην κυβέρνηση και το δεύτερο ότι δεν ήταν τόσο τολμηρός και καθαρός για το τι θέλει το ΠΑΣΟΚ για τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου