Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η εθνική δεν χάνει ούτε σε φιλικό

Η εθνική δεν χάνει ούτε σε φιλικόΜε σκορ 1-0 επικράτησε η Ελλάδα κόντρα στην Ιρλανδία, αγωνιζόμενη στο Δουβλίνο, σε φιλική αναμέτρηση. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Χολέμπας στο 29ο λεπτό, με δυνατό, δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η Ελλάδα είχε χρονικά διαστήματα που έπαιξε καλή μπάλα αλλά και διαστήματα που πιέστηκε πολύ από τους Ιρλανδούς. Σε κάθε περίπτωση, είχε την ψυχραιμία και την εμπειρία να αμυνθεί σωστά όταν έπρεπε και
να φτάσει σε μία «επαγγελματική» νίκη.
Πολύ καλά στάθηκε το αμυντικό κεντρικό δίδυμο (Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος), με άξιο συμπαραστάτη τον τερματοφύλακα Καρνέζη, ο οποίος έδωσε τις λύσεις όταν χρειάστηκε. Στη μεσαία γραμμή ο Ταχτζίδης έκανε ένα ιδανικό ντεμπούτο, δείχνοντας πως η Εθνική μπορεί να βασίζεται πάνω του για τη νευραλγική θέση του κεντρικού χαφ που θα οργανώσει το παιχνίδι, θα κρατάει την μπάλα όταν πρέπει αλλά και θα τροφοδοτεί με φαρμακερές μπαλιές τους επιθετικούς.
Επομένως, η Εθνική κλείνει με νίκη μία καλή, για αυτήν, χρονιά, ευελπιστώντας πως θα συνεχίσει ανάλογα και πως θα πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου