Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

«Έσβησε» μαραθωνοδρόμος

 Τραγική κατάληξη είχε ένας 60χρονος μαραθωνοδρόμος κατά την διάρκεια του 30ου Μαραθωνίου Αθηνών, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή προδομένος από την καρδιά του.
Ο άτυχος μαραθωνοδρόμος υπέστη ανακοπή και η καρδιά του δεν άντεξε παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν λίγοι οι δρομείς που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας. Συγκεκριμένα τέσσερις αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και διακομίστηκαν σε
εφημερεύοντα νοσοκομεία των Αθηνών. Συνολικά παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες σε 15 δρομείς.
Λίγο αργότερα ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει τη βαθιά του λύπη γιατί ένας δρομέας των 10 χιλιομέτρων, πολύ μετά τον τερματισμό στον αγώνα και ενώ είχε φύγει από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και τελικά απεβίωσε μετά τη διακόμισή του στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".
Ο άτυχος δρομέας τερμάτισε στον αγώνα στις 10.07 π.μ. Για το περιστατικό ενημερώθηκε τόσο το κέντρο επιχειρήσεων Μαραθωνίου από τους ραδιοερασιτέχνες συνεργάτες μας, όσο και το ΕΚΑΒ, στις 10.48 π.μ. Το περιστατικό έτυχε άμεσης φροντίδας από το γιατρό της διοργάνωσης και από κινητή ιατρική μονάδα του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στον "Ευαγγελισμό".
Ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί από τον Ευαγγελισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου