Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Πάγκαλος: Συγχαρητήρια Κώστα μου, πάντα γλίστραγες με ευκολία

Πάγκαλος: Συγχαρητήρια Κώστα μου, πάντα γλίστραγες με ευκολίαΑυστηρή κριτική σε όσα "πράσινα" στελέχη είπαν τελικά "όχι" στα μέτρα άσκησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Όχι, επειδή "ξέφυγαν" από την πορεία του κόμματος, αλλά όπως  λέει ο ίδιος επειδή η αιτία των αποσκιρτήσεων δεν ήταν η πολιτική διαφωνία.
Ο κ. Πάγκαλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter σχολίασε επίσης με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο τη στάση του Κώστα
Σκανδαλίδη.
"Συγχαρητήρια Κώστα μου. Πάντα ήσουν με αυτούς που έπρεπε, γλίστραγες με ευκολία. Καλές ψηφοθηρίες, όπου κ αν βρεθείς", ήταν το αιχμηρό σχόλιό του κ. Πάγκαλου.
"Με συγκινούσε πάντα η ιδιαιτερότητα, το θάρρος της γνώμης μέχρι και η αποστασία. Είχα το πρώτο, ίσως το δεύτερο, δεν τόλμησα ποτέ το τρίτο», έγραψε λίγο παρακάτω ο κ. Πάγκαλος και συνέχισε: «Θα 'βλεπα με συμπάθεια τις αποσκιρτήσεις, εάν ήμουν σίγουρος ότι αποκλειστική αιτία είναι η πολιτική διαφωνία. Έλα όμως που είναι τόσο αβανταδόρικο το επιχείρημα που τους ταυτίζει με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο και τη Χρυσή Αυγή. Έλα που όλοι οι προηγούμενοι στον ίδιο δρόμο εκλέχθηκαν θριαμβευτικά ενώ με το κατασπαραγμένο ΠΑΣΟΚ θα ήταν εκτός βουλής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου