Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μανιάτης: Εκλογές αν δεν περάσουν τα μέτρα

Μανιάτης: Εκλογές αν δεν περάσουν τα μέτραΑνεβαίνει επικίνδυνα το θερμόμετρο στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αφού μετά τις αποχωρήσεις των Κασσή και Ξενογιαννακοπούλου και τις συγκρούσεις των στελεχών του κόμματος για την ψήφιση των μέτρων, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι βλέπει κάλπες, στην περίπτωση που απορριφθεί το πακέτο μέτρων.
Ο Γιάννης Μανιάτης, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ υποστήριξε πως στην περίπτωση που δεν περάσουν τα μέτρα η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.
«Η χώρα θα οδηγηθεί ξανά σε εκλογές. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση. Υπάρχουν άλλοι συσχετισμοί δυνάμεων, προφανώς, θα πρέπει να προκηρυχθούν
εκλογές…» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως τα μέτρα θα πρέπει να ψηφιστούν και πρόσθεσε πως στην πλειοψηφία τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν ταχθεί υπέρ αυτής της άποψης.
«Εμείς, και εγώ προσωπικά, αλλά και το κόμμα μου, η μέγιστη πλειοψηφία των συναδέλφων, έχουμε αποφασίσει ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε την Κυβέρνηση, θέλουμε να είναι μια Κυβέρνηση τετραετίας και ευθύνης, θέλουμε να είναι μια Κυβέρνηση, η οποία θα προχωρήσει σε πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις, θέλουμε να δημιουργηθεί και μια Εθνική Ομάδα Διαπραγμάτευσης. Εμείς έχουμε τοποθετηθεί, είμαστε ξεκάθαροι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου