Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Αντάρτικο από τους δημάρχους στην εφεδρεία

Αντάρτικο από τους δημάρχους στην εφεδρείαΝέες κινητοποιήσεις εξήγγειλε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να μην αποσταλούν καταστάσεις και στοιχεία που αφορούν τη σύνθεση του προσωπικού και να μην επιτευχθεί η υπαγωγή σε διαθεσιμότητα-μετάθεση ή απόλυση υπαλλήλων, από φέτος και μέχρι το 2016.  Οι δήμαρχοι της χώρας είναι έτοιμοι να μπλοκάρουν την παροχή στοιχείων για υπαγωγή υπαλλήλων τους σε καθεστώς διαθεσιμότητας, καθώς θεωρούν ότι αυτό θα είναι προάγγελος απολύσεων, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις από το υπουργείο Διοικητικής
Μεταρρύθμισης. 
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ξεκινά από σήμερα την αναστολή της λειτουργίας των Γραφείων Προσωπικού στους Δήμους και σχεδιάζει, με παρεμβάσεις των συλλόγων της σε όλους τους δήμους, να οργανωθεί η μη αποστολή οποιουδήποτε στοιχείου στο υπουργείο.
Συγχρόνως, η ΠΟΕ-ΟΤΑ συμμετέχει δυναμικά σε όλες τις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματισθεί γι' αυτή την εβδομάδα. Αύριο θα συμμετάσχει στην πανελλαδική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ, από τις 12 το μεσημέρι και μέχρι το τέλος του ωραρίου.
Την Τετάρτη, θα συμμετάσχει στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση και την πανελλαδική στάση εργασίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι στην πλ. Καλυθμώνος.
Την Πέμπτη, θα συμμετάσχει στην τρίωρη στάση εργασίας, από τις 8 το πρωί έως τις 11, των εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης και στη συγκέντρωση στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου θα διεξαχθεί η 3η ελληνογερμανική συνέλευση των δημάρχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου