Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΟΜΠΑΤΣΟΣ

Πάντως είστε αχάριστοι ρε πατριώτες και να με συγχωράτε δηλαδής. Το οποίον μόνο τα στραβά (που είναι θεόστραβα) βλέπετε τούτες τις μέρες που ψηφίστηκε ο αφανισμός μας. Μόνο...
τα μαύρα και τ άραχνα. Ρε μπας και φτιάχνεστε και την ψιλοβρίσκετε με το μπάχαλο, την καταστρόφα και ούλα τα ισοδύναμα? (φοριέται τελευταίως).

Εγώ πάντως ο Μήτσος ο Τούφας παρ ότι ολίγα γράμματα γνωρίζω είδα και δυο καλά στην όλη φάση και εξηγούμαι:

Κατά πρώτας έχω να επισημάνω την αποτελεσματικότητα του Σύριζα (ομού με την ΑΝΕΛ μην τους φάμε και το δίκιο) για την ακαριαία αντίδραση και την άμεση αποτροπή κατάθεσης της τροπολογίας νομοσχεδίου που προέβλεπε περικοπές ανάλογες με των άλλων ποπολάρων, των αριστοκρατικών υπαλλήλων της βουλής . Άμεσα, όχι αστεία. Τα δικά μας παιδιά ρε χαμούρες? Αμέσως ο Τιτάνας Λαφαζάνης ανέκραξε No passaran!!!!και μαζί του συνδικάλες και στελέχη ,ημέτεροι και μη, ανεξάρτητοι κι εξαρτημένοι Έλληνες , πρόταξαν τα στήθη τους, ίδια Σπαρτιατική φάλαγγα, μπροστά στην απειλή εξαθλίωσης αυτών των ανυπεράσπιστων υπαλλήλων. Σκίσθησαν τα Gucci, ετσλακώθησαν τα Burberrys, ξεχείλωσαν τα Donna Caran ,αλλά η μάχη κερδήθηκε. Ανάσανε η κοινωνία για την επικράτηση του δίκιου και του σωστού. Μπορεί τώρα η κόρη του Πολύδωρα , ούλο το σόι του Τραγάκη, η αρρεβωνιάρα του ανιψιού του Πετσάλνικου , ο ανιψιός του Καμένου, οι αποτυχόντες βουλευτές του Μιχαλολιάκου και άλλοι τόσοι αναξιοπαθούντες συγγενείς των νεόπτωχων , κατά Άδωνη ευαγγέλιο, βουλευτών, να ζήσουν ανέτως, άνευ φόβου εξαθλίωσης. Οι άλλοι? Οι παραλειπόμενοι? Ε τι να κάνουμε δεν μπορούμε να σωθούμε ούλοι. Μην είμεθα και πλεονέκται.

Την ίδια ώρα απέξω το ΚΚΕ οργάνωνε φιέστες περιπάτου (ουσιαστικά μετρούσε κουκιά) και θεαματικούς ελιγμούς του ΠΑΜΕ ίσα για να μεθούν από αγωνιστικό οργασμό οι επαγγελματίες συνδικαλιστές του, να φτιάχνονται τα στελέχη του ανασαίνοντας χημικό , να σηκώνονται γροθιές σφιγμένες τον ανήφορο, να τσιρίζουν οι συντρόφισσες συνθήματα, να περιγράφει δοξασμένες μάχες ο Ριζοσπάστης, να αλληλοσυγχαίρονται οι καθοδηγητάδες ,να δημιουργεί ατσάλινες αλυσίδες η περιφρούρησις . Αποτέλεσμα? Νάχαμε να λέγαμε. Μεδέν. Τζάμπα η φασαρία και τίποτις στο ταμείον ρε γαμώτο που δεν το γλυτώνουμε το 2%, συντρόφισσα Λιάνα. Κάτι δεν κάνουμε σωστά και μας τρώνε την πελατεία αυτοί οι γιαλατζί κομμουνιστές του Σύριζα.


Δεν είναι αρτηριοσκληρωτικοί Αλέκα μου. Έχουσι μοντέρνες και αποτελεσματικές μεθόδους. Εσύ άλλο από το να το σουλατσάρεις και να φωνάζεις στον βρόντο χιλιοειπωμένα συνθήματα, άντε να κλείνεις και κάνα εργοστάσιο, δεν έμαθες .Δεν μασάνε ρε συντρόφισσα τα λαμογια της πλουτοκρατίας από τέτοια παλιοκαιρίτικα τερτίπια κι ούτε και τραβάνε πελατεία αυτές οι μέθοδοι. Καθ ότι είναι σαν την παλιά πουτάνα. Δεν ξεγελάει τον μουστερή.


Δέτε τον Σύριζα να πούμε . Νέες ιδέες ,καινοτόμες ,αποτελεσματικές ,πιασάρικες ,ριζοσπαστικές. Είδες? σε λίγο θα γενούν και κυβέρνησις. Το ξορκίζουν δε λέω αλλά θα το πάθουν την ιδία ώρα που εσύ με την τόση ιστορία και αυθεντικότης ,σε βλέπω να κάνεις παρέα με το Λεβέντη , τον Καρατζαφερη και τα ΜουΛου και να διηγήσε περασμένα μεγαλεία και να κλαίς
Είδες τη νέα τους καινοτομία που σας αφήκε αποσβολωμένους να κοιτάτε σαν χασκόψαρα στροφάρωντας στο τζαμπαντάν γύρω γύρω όλοι στη γυάλα?


Ο Συριζόμπατσος. Μαγκιά μέγκλα. Το νέο σώμα αστυνομίας που θεσπίζει ο Σύριζα (άμα είσαι καινοτόμος ,είσαι)
Οι Συριζόμπατσοι το λοιπόν κερίες και κύριοι είναι τύποι που δεν είναι σαν τους κοινούς μπάτσους. Είναι βουλευτές , μορφωμένοι ,δημοκράτες ,με επαναστατική παιδεία , αριστερή φρασεολογία, εχουν αναγορεύσει σαν ύπατο δικαίωμα και σαν υπέρτερη αξία την διαμαρτυρία και την διαδήλωση. Ελέγχουν την καθαρότητα της συγκέντρωσης, την καταλληλότης των παλουκίων , αν οι κουκουλοφόροι αγωνιστές είναι πειθαρχημένοι, έτοιμοι και μαχητικοί, αν οι μολότοφ είναι εντάξει, αν τα σακίδια των μπαχαλάκηδων είναι σωστώς ανηρτημένα και επαρκώς εφοδιασμένα.


Λειτουργούν σαν ασπίδα προστασίας απέναντι στην κρατική καταστολή,(ναι αυτού του κράτους που τσεπώνουν 8000 ευρώπουλα, μηνιαίως) αναρτούν στο διαδίκτυο τους εγκληματίες(κοινούς μπάτσους) που τόλμησαν να πάνε σε διατεταγμένη υπηρεσία(την φάτσα του υιού Βούτση που ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ για ένοπλη ληστεία δεν την είδαμε ποτέ όμως) και αντιποιούνται αρχές (δημοκρατικώς πάντα)και αψηφούν θεσμούς και νόμους(νόμος είναι το δίκιο του διαδηλωτή και θεσμός η διαδήλωση) με δημοκρατικότητα και στυλ ,με επίπεδο και τακτ κι όχι σαν τους απέναντι αμόρφωτους φασισταραίους. Εχουσιν και την αμέριστον συμπαράστασιν της επαναστατικής, αντικομφορμιστικής κάστας των μεγαλοδημοσιογράφων. Όχι παίζωμεν νομίζετε!!!!


Μάλιστα τώρα που θα γενούν και κυβέρνησις, φαντάζομαι θα επεκτείνουν και τις αρμοδιότητες των Συριζομπατσαίων. Οργανωμένοι πια σε υπηρεσία θα ελέγχουν ποιοί και δια τίναν λόγο δεν κατεβαίνουν στις κυλιόμενες πορείες που θα διοργανώνονται .Αβέρτα θα το πηγαίνουμε υποχρεωτικώς πάνω κάτω φωνασκώντας κάτω απ τα λάβαρα ανά βάρδιες. 8ωρες ύπνου ,8 δουλειάς 8 διαδήλωσης και ρεπό δις μηνιαίως. Αρχηγός δε του σώματος των Συριζόμπατσων θα ορισθεί ο κορυφαίος συγγραφεύς Τατσόπουλος( η πληροφορία γκαραντί).


Ως ευαίσθητος δημοκρατικός Μήτσος πολύ φοβούμαι να το μολογήσω και στον εαυτό μου ακόμα ,παίδες, ότι ούλοι αυτοί που παρίσταναν τους μπάτσους, χτες, αυτή την χιλιόκρυφη φιλοδοξία τους θεράπευαν που την είχασι βαθέως φυλαγμένη μέσα τους. Ναι αδέρφια κατά βάθος θάθελαν να είναι μπάτσοι ( ναι, ναι και η Καραμάνου) Τι το ωραιότερον να πραγματοποιείς τις φιλοδοξίες σου ε!! μουσιού Τσουκαλά? Φοβούμαι όμως μήπως η φιλοδοξία τους αύτη βρει χώμα πρόσφορο και βγει στην επιφάνεια αυτό ο νέο υβρίδιο Συριζαίου και Αστυνομικού και τότενες την βάψαμε . Που να κρυφθώμεν όλοι ημείς οι μη προοδευτικοί ορέ αδέλφια που δε θα μας αφήσει σε χλωρό κλαρί ο Τατσόπουλος?Ούτε η Κωνσταντοπούλου δεν θα μας υπερασπιστεί. Τι θα γινώμεν?


Λοιπόν. Τα πανό στα χέρια και βουρ σε διαδήλωση. Οποιαδήποτε αρκεί να είναι διαδήλωσις. Ρε μέχρι και για τα ένσημα των κολομπαράδων. Πάνω κάτω, πάνω κάτω αβέρτα. Δεν έχει σημασία τι ζητάς ή αν κερδίζεις, αρκεί να διαμαρτύρεσαι. Εκεί ως να κλαμαριαστούν χέρια και πόδια , ψεκαστείτε και με λίγο χημικό, βάλτε και τον δίπλα σύντροφο να σας χώσει καμιά μουλωχτή στα πλευρά , ν αφήσει σημάδι, μπας και πάρετε το πιστοποιητικό έλεγχου καταλληλότητας διαδηλωτή.
Μέσον δεν σηκώνει. Ο Τατσόπουλος σφάζεται περί αξιοκρατίας.


Με τις υγείες μας αδέρφια τα μέτρα και άντε και καλή ψυχή.
Μήτσος ο Τούφας

/taxalia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου