Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΔΔΗΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ


ΔΕΔΔΗΕ ΘΕΣΕΙΣΟ ΔΕΔΔΗΕ Ανακοινώνει τις θέσεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιοχής Χαλκίδας, που εδρεύει στον Νομό Ευβοίας.
Δ Ε Υπάλληλος Γραφείου 1 θέση
ΔΕ Τεχνικός Επιμελητής 1 θέση
ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δ ικτύων 3 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη
διεύθυνση: Ε ΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΛΚΙΔ ΑΣ, Δ ΥΟ ΔΕΝΤΡΑ, τ.κ. 34100-ΧΑΛΚΙΔ Α απευθύνοντάς την στον ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ υπόψιν κ. ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΙΩΑΝΝΗ (τηλ. επικοινωνίας: 22210-90504).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της
δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου