Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Σήμερα οι Ιάπωνες στην Καβάλα

Σήμερα οι Ιάπωνες στην Καβάλα
Σήμερα το μεσημέρι θα βρίσκονται στην Καβάλα, δύο ιάπωνες που έρχονται στην πόλη μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη για να γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα.
Αυτά θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στις 3.00 στο ξενοδοχείο LUCY. Η πρόσκληση που απηύθυνε ο βουλευτής Καβάλας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012, γύρω στις 3:00 μ.μ., σε συνέχεια των εκδηλώσεων στήριξης των τοπικών προϊόντων, οργανώνουμε ενημερωτική παρουσίαση προς τους απεσταλμένους της
Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα.
Έρχονται στην Καβάλα, καλεσμένοι του Βουλευτή Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη, ο Γενικός Γραμματέας Ιαπωνικού -Ελληνικού Συνδέσμου Shuji Kawakami και ο 1ος Γραμματέας της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Αθήνα Takaaki Nemoto.
Σε αίθουσα του ξενοδοχείου Lucy, προσκαλούνται παραγωγοί, επαγγελματίες και εκπρόσωποι συνεταιρισμών, σε μια ενημερωτική παρουσίαση – συζήτηση, με στόχο την ανάδειξη της παραγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.
Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να παρουσιάσουν δείγματα της παραγωγής τους και σχετικό ενημερωτικό υλικό, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλ. 2510833310 και να βρίσκονται στο ξενοδοχείο Lucy, στις 2:30 μ.μ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου