Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ψωμιάδης: Είναι προφανές, πως η Ρεπούση προτιμά Κεμάλ από τον Καραϊσκάκη

«Σχετικά με την αναφορά της Μαρίας Ρεπούση στις εκδηλώσεις μνήμης για την Έξοδο του Μεσολογγίου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι απεγνωσμένες προσπάθειες της κ. Μαρίας Ρεπούση να... μείνει στην επικαιρότητα προκαλώντας για μια ακόμη φορά με τις δήθεν προοδευτικές θεωρίες της τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.
Μετά το «συνωστισμό» στην προκυμαία της Σμύρνης, την ενοχλούν τώρα και οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της Εξόδου του Μεσολογγίου, γιατί αναπαράγουν, όπως ισχυρίζεται, την «εθνικιστική
έξαρση».

Περιμένουμε πώς και πώς, την ημέρα που η βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου θα πει μια κουβέντα συμπαράστασης για τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου, για τους εγκλωβισμένους στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο, για τους ομογενείς μας στη Βόρεια Ήπειρο, για τους Έλληνες των Σκοπίων, για την τουρκική προπαγάνδα στη Θράκη μας.

Είναι, όμως, πλέον προφανές, πως η ίδια προτιμά τον Σουλεϊμάν και τον Κεμάλ Ατατούρκ από τον Γεώργιο Καραϊσκάκη, τον Νότη Μπότσαρη και τον Κίτσο Τζαβέλα. Ο καθένας έχει τα πρότυπα του.

Δυστυχώς, δεν είναι μόνο η κ. Ρεπούση, αλλά ένα σκοτεινό δίκτυο αναθεωρητών που εναντιώνονται σε κάθε τι ελληνικό και ορθόδοξο. Δεν θα τους αφήσουμε να παίξουν ύπουλα παιχνίδια σε βάρος του Ελληνισμού.»

Π. ΨΩΝΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου