Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: Μελέτες για τον ακαδημαϊκό χάρτη, την κτιριακή υποδομή και τα οικονομικά των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: Μελέτες για τον ακαδημαϊκό χάρτη, την κτιριακή υποδομή και τα οικονομικά των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ Τρεις μελέτες για την αποτύπωση του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας, την αποτύπωσης όλων των
στοιχείων των κτιριακών υποδομών που χρησιμοποιούν τα ΑΕΙ και την καταγραφή των οικονομικών στοιχείων των, ενέκρινε το υπουργείο Παιδείας.Ειδικότερα :

Μελέτη για την αποτύπωση του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας
Αντικείμενο της Πράξης ειναι η αποτύπωση των ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών της ακαδημαϊκής εκπαιδευσης καθώς και του θεσμικού πλαισίου ίδρυσης των τμημάτων. Προϋπολογισμός  : 137,760.00 ευρώ.
ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ
Αντικείμενο της Πράξης είναι η εκπόνηση μίας μελέτης αποτύπωσης όλων των στοιχείων των κτιριακών υποδομών που χρησιμοποιούν τα ΑΕΙ της χώρας, ενοικιαζόμενες ή ιδιόκτητες. Η μελέτη θα περιλαμβάνει επιπλέον, πορίσματα σχετικά με το βαθμό αξιοποίησης των κτιρίων και την επάρκειά των χώρων των κτιριακών υποδομών σε σχέση με τον αριθμό των φοιτητών και τη χρήση τους. Στην ανάλυση των στοιχείων που θα προηγηθεί, θα πρέπει να συμπεριληφθούν και κτίρια που ανήκουν στην περιουσία του κάθε Ιδρύματος με βάση το περιουσιολόγιο του και θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν είτε στην εκπαιδευτική διαδικασία είτε στην υποστήριξη των διοικητικών του λειτουργιών. Επιπλέον, θα εντοπιστούν και θα καταγραφούν συγγενείς υποδομές άλλων ΑΕΙ. Προϋπολογισμός   49,200.00  ευρώ.
ΜΕΛΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΑΕΙ
Αντικείμενο της ανωτέρω Πράξης είναι η καταγραφή των οικονομικών στοιχείων των ΑΕΙ της χώρας και η αποτύπωση σε αναλυτική λογιστική των στοιχείων δύο ΑΕΙ για το πρώτο εξάμηνο του 2012, ώστε να προκύψει ενδεικτική εικόνα της κατανομής κόστους από τα λογιστικά στοιχεία των ΑΕΙ. Προϋπολογισμός   24,600.00   ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου