Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Οι παρακρατικοί προβοκάτορες του προξενείου της Κομοτηνής, για οδηγίες στην Τουρκία

Προσκυνηματική εκδρομή στην Άγκυρα από την παράνομη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», η επιτροπή της οποίας συνάντησε μάλιστα (μεταξύ άλλων Τούρκων πολιτικών) και τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί…
    Και ενώ, όπως σας γράφαμε τις προάλλες, ο ανθός της τουρκόψυχης ηγεσίας της μειονότητας είχε μαζευτεί στο Προξενείο για να τιμήσει την 74η επέτειο από τον θάνατο του Μουσταφά Κεμάλ, κάποιοι άλλοι δεν αρκέστηκαν ούτε σε αυτό, αλλά πήγαν ακόμη πιο…μακριά! Πού; Στην ίδια την Άγκυρα – για κανονικό προσκύνημα!
Ο λόγος για τη λεγόμενη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», που όπως μας ενημερώνει η ίδια η επίσημη ιστοσελίδα της στις 9-11 Νοεμβρίου διοργάνωσε τριήμερο ταξίδι στην Άγκυρα για να τιμήσει τη μέρα «που ο ιδρυτής και Τρανός Ηγέτης Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ πέρασε στην αιωνιότητα» (σ.σ. γουάου)!!! Λίγο μετά την άφιξή της, η επιτροπή της (υπενθυμίζουμε παράνομης) ΤΕΞ επισκέφτηκε τη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση, όπου έγινε δεκτή από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ, σε μια συνάντηση στην οποία παραβρέθηκε και ο (καταγόμενος από την Κομοτηνή) βουλευτής Προύσας του ΑΚΠ Χακάν Τσαβούσογλου (ο οποίος μάλιστα στη συνέχεια τους έκανε και το τραπέζι). Ακολούθως η επιτροπή συνάντησε τον πρόεδρο του κόμματος CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στο γραφείο του στην βουλή, παρουσία και του υποψηφίου βουλευτή Σμύρνης με το CHP και προέδρου του παραρτήματος Σμύρνης του αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD) Αϊντίν Οζτζάν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο συρφετός της ΤΕΞ επισκέφτηκε μετά και τα κεντρικά γραφεία του φασιστικού κόμματος MHP, όπου συνάντησε τον πρόεδρο (και βεβαίως αρχηγό των «Γκρίζων Λύκων») Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
    Την άλλη μέρα πια, ακολούθησε και το προσκύνημα στο μαυσωλείο του αρχιφασίστα γενοκτόνου (δείτε παρακάτω και τις πολύ χαρακτηριστικές φωτογραφίες). Όπως αναφέρει επί λέξει η ιστοσελίδα της ΤΕΞ, «η επιτροπή επισκέφτηκε το μαυσωλείο και με επίσημη τελετή βρέθηκε ενώπιον του ΑΤΑΤΟΥΡΚ μας»! Ακολούθησε και η επίσκεψη στο μουσείο, συνοδεία ξεναγού, και αφού οι μουσαφίρηδες πήγαν και σε εμπορικό κέντρο (σ.σ. ε πώς, τόσο δρόμο κάναμε ως την πρωτεύουσα της Μάνας Πατρίδας, δεν θα ψωνίσουμε κιόλας δηλαδή!) και αργότερα αναχώρησαν για Ξάνθη. Αυτά για τους εκ Ξάνθης…«Έλληνες» συμπολίτες μας! Άντε βρε και του χρόνου!
     ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    1. Άφιξη της παρεούλας στο μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ.
    2. Άλλο πλάνο της άφιξης (με..ομαδάρχη τον πρόεδρο της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά).
    3. Κατάθεση στεφάνου από τον Καρά.
    4. Ε, εδώ η καταγραφή (των συνηθισμένων εμετικών…κεμαλολάγνων σχολίων) στο βιβλίο εντυπώσεων.
    5. Αναμνηστική φωτογραφία έξω από το μαυσωλείο.
    6. O Αχμέτ Καρά μαζί με τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ και τον (εκ Θράκης καταγόμενο) βουλευτή του ΑΚΠΧακάν Τσαβούσογλου.
    7. Συνάντηση του Καρά με τον πρόεδρο του κόμματος CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
    8. Συνάντηση με τον αρχιφασίστα της Τουρκίας Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
    9. Ο δυτικοθρακιώτης κύριος Μπουλέντ Χατζή Σαλί, εμφανώς ενθουσιασμένος από την επίσκεψη στα γραφεία του φασιστικού ΜΗΡ, δεν παρέλειψε να κάνει και τον γνωστό χαιρετισμό των Γκρίζων Λύκων. Καμαρώστε τους!





















































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου