Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Γάζα: Εξι νεκροί Παλαιστίνιοι από επιθέσεις

Γάζα: Εξι νεκροί Παλαιστίνιοι από επιθέσειςΙσραηλινή επίθεση εναντίον της πόλης της Γάζας είχε ως αποτέλεσμα να χάσου τη ζωή τους πέντε Παλαιστίνιοι, ενώ την ίδια ώρα ένα παιδί πέθανε από μια άλλη επίθεση εναντίον του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του Γαλλικού Πρακτορείου, αυξάνοντας τους Παλαιστίνιους που έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε 11.
«Τουλάχιστον πέντε Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια μιας ισραηλινής αεροπορικής επίθεσης εναντίον της πόλης της Γάζας», αναφέρει το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.
Όπως δήλωσε ο Άσραφ αλ Κούντρα, εκπρόσωπος των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών της Γάζας:
«Ένα παιδί, ο Αμπντελραχμάν Μάζντι Νάιμ, σκοτώθηκε και ένας άλλος Παλαιστίνιος τραυματίστηκε από την επίθεση εναντίον του κτιρίου Νάαμ». Το κτιριακό συγκρότημα είχε γίνει ξανά στόχος ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής και την Τρίτη το βράδυ.
Παράλληλα, τέσσερις Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν σήμερα, δύο εκ των οποίων από σφαίρες, στη διάρκεια συγκρούσεων με ισραηλινούς στρατιώτες στη νότια Ραμάλα, στη Δυτική Όχθη.
«Τέσσερις νεαροί τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων από πραγματικές σφαίρες, και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Ραμάλας», δήλωσε ο Μοχάμαντ Άγιαντ εκπρόσωπος της Ερυθράς Ημισελήνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου