Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Όταν ο Μιχελογιαννάκης έλεγε απατεώνα τον Τσίπρα...

Ο αντιμνημονιακός, ανατρεπτικός και (γιατί όχι;) επαναστατικός Γιάννης Μιχελογιαννάκης, μόλις τον περασμένο Απρίλιο, όντας σχετικά "φρέσκος" στο κόμμα του Κουβέλη, εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας -ούτε λίγο ούτε πολύ- "απάτη" την πρόταση του για συνασπισμό των αριστερών δυνάμεων στις εκλογές του Μαΐου, με στόχο το μπόνους των 50 εδρών.Δείτε τι έλεγε πριν λίγους μήνες ο -πάντοτε σταθερός στις απόψεις του βουλευτής Ηρακλείου- για τον νυν αρχηγό του...
"Η απάντηση του Γιάννη Μιχελογιαννάκη, υποψήφιου βουλευτή ΔΗΜΑΡ- Κίνησης Ανεξάρτητων Βουλευτών, όσον αφορά το κάλεσμα του Α.Τσίπρα για κοινή κάθοδο στις μονοεδρικές περιοχές και για το συνασπισμό Αριστερών Δυνάμεων με στόχο το μπόνους των 50 εδρών, είναι η εξής:

1. Όσον αφορά την κοινή κάθοδο στις μονοεδρικές περιοχές, ακόμα και αν κερδίζαμε μαζί όλες τις έδρες, θα αφαιρούνταν βάσει του εκλογικού νόμου από άλλες περιοχές και δεν θα άλλαζε το σύνολο των εδρών.

2. Όσον αφορά το συνασπισμό με στόχο το μπόνους, ειναι απάτη, καθώς ο εκλογικός νόμος ρητά λέει οτι δεν δίνεται το μπόνους σε συνασπισμούς κομμάτων.

Ιωάννης Δ. Μιχελογιαννάκης
Υποψήφιος Βουλευτής ΔΗΜ.ΑΡ. - Κίνηση Ανεξάρτητων Βουλευτών - Ν. Ηρακλείου Κρήτης

22/4/2012"

Όπως πολύ εύστοχα γράφτηκε στο Διαδίκτυο, τι περιμένεις από βουλευτή που έκανε φέτος απόκριες στο ΠΑΣΟΚ, δεκαπενταύγουστο στη ΔΗΜΑΡ και θα κάνει Χριστούγεννα στον ΣΥΡΙΖΑ;  

http://topolitikon.blogspot.gr/2012/11/otan-o-mixelogiannakis-elege-apatewna-ton-tsipra.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου