Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τελικά, η Κωνσταντοπούλου «τ' άκουσε» και από τους Συριζαίους

Τελικά, η Κωνσταντοπούλου «τ' άκουσε» και από τους ΣυριζαίουςΣτόχος επικριτικών σχολίων έγινε και πάλι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μόνο που αυτή τη φορά ανάμεσα στους βουλευτές που εξαπέλυσαν επίθεση κατά της κ. Κωνσταντοπούλου ήταν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή στάθηκε η ονομαστική ψηφοφορία στην Βουλή, η οποία έδωσε τελικά την ευκαιρία στην κυβέρνηση να κάνει επίδειξη δύναμης.
Νωρίτερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν τέθηκε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτημα αντισυνταγματικότητας του πολυνομοσχεδίου, έλαβε το λόγο και αφού ξιφούλκησε επί ώρα
εναντίον του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη, επί της ουσίας και επί της διαδικασίας, ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία.
Οι περισσότεροι βουλευτές απουσίαζαν εκείνη την ώρα από την αίθουσα της ολομέλειας και χρειάστηκε να διακοπεί η συνεδρίαση για μια ώρα ώσπου να συγκεντρωθούν. Ακόμη και ο πρωθυπουργός έφθασε ασθμαίνων στο κοινοβούλιο προκειμένου να ψηφίσει στην ονομαστική.
Τελικά η ονομαστική διεξήχθη και στα πηγαδάκια που ακολούθησαν μεταξύ των βουλευτών πολλοί επέκριναν την Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι θέλοντας να δημιουργήσει εντυπώσεις έδωσε τελικά την ευκαιρία στην συμπολίτευση να κάνει επίδειξη δύναμης και να κερδίσει την ονομαστική ψηφοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου