Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Κόκκινη κάρτα... στον ΣΥΡΙΖΑ




Επειδή επιδίδεται σε μια αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, χωρίς να παρουσιάζει καμιά ρεαλιστική πρόταση για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Όλα όσα προβάλλει ως προτάσεις, οδηγούν αυτομάτως στη διακοπή χρηματοδότησης της Ελλάδας και επομένως στην αυτόματη έξοδο από την ευρωζώνη.

Παράλληλα, ακολουθεί την πολιτική των υψηλών τόνων, της σκληρής κριτικής και των απαξιωτικών
χαρακτηρισμών, επιτιθέμενος στους κυβερνητικούς εταίρους και αποκαλώντας την τρικομματική κυβέρνηση «τρόικα εσωτερικού».

Χωρίς να αναλαμβάνει καμιά ευθύνη, υποστηρίζεί κάθε τι το κρατικοδίατο και υπερασπίζεται ακόμη και τους φοροφυγάδες, προκειμένου να διατηρήσει την εκλογική του πελατεία, εμπλουτίζοντάς τη με νέους οπαδούς.

Αποδεικνύει έτσι πως παραμένει χωρίς σχέδιο για τη χώρα και πως αντικειμενικός σκοπός του δεν ήταν η διακυβέρνηση, αλλά η παραμονή στην αντιπολίτευση υιοθετώντας έναν καταγγελτικό λόγο, που δεν περιλαμβάνει νέες ιδέες.

Σε αρκετές περιπτώσεις, όπως στην περίπτωση του συμβιβασμού με τη Ζήμενς, δεν φείδεται ακόμη και συκοφαντικών επιθέσεων, ενώ εκτοξεύει απειλές κατά της κοινωνικής ειρήνης.

Στα λόγια τάσσεται υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ, αλλά στην πράξη επιτρέπει μια απίθανη πολυφωνία και κακοφωνία με τα στελέχη του να εκφράζουν διαφορετικές και επικίνδυνες απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου