Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μήνυμα Κουβέλη προς διαφωνούντες

Μήνυμα Κουβέλη προς διαφωνούντεςΟι μειοψηφικές απόψεις είναι σεβαστές στη ΔΗΜΑΡ, αλλά οι διαφωνούντες δεν μπορούν να υπονομεύουν τη συλλογικότητα του κόμματος. Αυτό είναι το έμμεσο αλλά σαφές μήνυμα-προειδοποίηση του προέδρου του κόμματος Φ. Κουβέλη προς τους βουλευτές  του που δεν συντάσσονται με τις συλλογικές αποφάσεις και την επίησμη γραμμή του κόμματος στα κρίσιμα ζητήματα οικονομικής πολιτικής.
«Αξιώνουμε σεβασμό στη συλλογικότητα του κόμματος. Άλλο το δικαίωμα στην προσωπική άποψη και άλλο η συστηματική συμπεριφορά υπονόμευσης»,  τονίζει ο κ. Κουβέλης σε  συνέντευξη που δημοσιεύεται στο «Βήμα
της Κυριακής».
Βέλη εξαπολύει και κατά του ΣΥΡΙΖΑ. «Ενοχλείται από την αντοχή της ΔΗΜΑΡ. Είχε την ψευδαίσθηση ότι αναλαμβάνοντας κυβερνητικές ευθύνες και υποχρεώσεις θα εξοστρακιζόταν από τον χώρο της Αριστεράς και θα άφηνε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο κυρίαρχο. Αυτό δεν συνέβη. Η ΔΗΜΑΡ αντέχει και η συγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού είναι μπροστά μας. Αυτό ακριβώς είναι που δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ», λέει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Οσον αφορά τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση απαντά: «Δεν μας απασχολεί αυτή την ώρα τέτοιο ενδεχόμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου