Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Σαμαράς: Αυτά είναι τα τελευταία μέτρα, κάλεσμα για ενότητα ...με σκοπό την αποφυγή χρεοκοπίας και διάλυσης του κοινωνικού ιστού

Σαμαράς: Αυτά είναι τα τελευταία μέτρα, κάλεσμα για ενότηταΜε δραματικούς τόνους ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς τόνισε την αναγκαιότητα ψήφισης των νέων μέτρων με σκοπό την αποκατάσταση της ελληνικής οικονομίας καθώς η χώρα κινδυνεύει όχι μόνο με χρεοκοπία αλλά και με τεράστιες κοινωνικές εντάσεις που θα προκαλέσουν οι ακραίοι από όλες τις πλευρές. Ο Αντώνης Σαμαράς παραδέχτηκε πως είναι άδικα κάποια από τα μέτρα αλλά είναι αναγκαία και τόνισε πως θα είναι τα τελευταία.
Ανήγγειλε παράλληλα ότι η «ρήτρα» που μπαίνει στην συμφωνία θα
επιτρέψει στην Ελλάδα, αν πάει καλύτερα από τους στόχους, να χρησιμοποιήσει τους περισσότερους από τους επιπλέον πόρους για την αποκατάσταση των αδικιών. Μιλώντας στους βουλευτές του κόμματος του τόνισε πως "δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω τώρα" και κάλεσε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να ακολουθήσουν για το καλό τής χώρας.
"Είμαστε ανάμεσα στη σκύλα και τη Χάρυβδη των ακραίων. Συμφωνούν μόνο στο να σκοτώσουν το μέλλον της κυβέρνησης και της χώρας", υπογράμμισε.
Κάλεσε τους βουλευτές του να είναι «περήφανοι» για την προσπάθεια που γίνεται. Παραδέχθηκε ότι και οι κυβερνητικοί εταίροι έχουν κάνει πολλά και τους κάλεσε να στηρίξουν αυτή τη δύσκολη στιγμή ώστε από τις δυο ψηφοφορίες «η κυβέρνηση να βγει ισχυρότερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου