Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Τι απαντούν οι υπάλληλοι της Βουλής για τις αποδοχές τους

Τι απαντούν οι υπάλληλοι της Βουλής για τις αποδοχές τουςΜετά το σάλο και την ένταση που προκλήθηκε γύρω από τις αποδοχές τους, οι υπάλληλοι τη Βουλής σε ανακοίνωση τους αναφέρουν πως ακολοθούν τις μειώσεις που επήλθαν με το νέο ενιαίο μισθολόγιο και τονίζουν πως άδικα βρέθηκαν στο στόχαστρο.
Αναλυτικά όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
Για μια ακόμη φορά, εμείς, οι εργαζόμενοι της Βουλής, βρεθήκαμε στο στόχαστρο μιας άδικης κριτικής, που λόγω της βαθιάς οικονομικής κρίσης και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας την οποία
αυτή δημιουργεί, βρίσκει, τελικά, απήχηση στην κοινωνίας.
Συναισθανόμαστε πλήρως τις κρίσιμες στιγμές που διανύει η χώρα. Γνωρίζουμε τις θυσίες της Ελληνικής κοινωνίας, διότι συμμετέχουμε σε αυτές. Συμμετέχουμε ενεργά, αφού υφιστάμεθα περικοπές στις αποδοχές μας όπως και όλοι οι εργαζόμενοι.
Για το λόγο αυτό αντιδρούμε στις προσπάθειες ορισμένων πλευρών να μας εμφανίσουν ως …ανάλγητους. Ως προνομιούχους. Ως ανθρώπους που αδιαφορούν για όσα συμβαίνουν. Και είναι λάθος Όπως είναι λάθος να συμβαίνει για οποιαδήποτε κατηγορία εργαζομένων.
Η αλήθεια είναι ότι:
1. Οι εργαζόμενοι στη Βουλή ακολουθούν όλες τις μειώσεις που επήλθαν με το ενιαίο μισθολόγιο. Παράλληλα, καταργήθηκαν και για εμάς όλα τα επιδόματα όπως τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, και τα επιδόματα αδείας, μηχανογράφησης, προσωπικής διαφοράς κ.λπ. Ό,τι καταργήθηκε ή καταργείται για οποιονδήποτε δημόσιο υπάλληλο, καταργείται και για εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου