Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

60 εκατομμύρια οι φθορές στα υποβρύχια. "Έσκασε" μπαταρία σ΄ ένα απ΄αυτά

Μία μπαταρία “έσκασε” μέσα σ΄ ένα από τα τρία υποβρύχια 214 που αναμένουν την ολοκλήρωσή των εργασιών και την παράδοσή τους στο Πολεμικό Ναυτικό. Πρόκειται για μπαταρία που χρησιμοποιείτο για τον φωτισμό του υποβρυχίου και τα υγρά που διαχύθηκαν προκάλεσαν ζημιές που μπορούν βέβαια να επιδιορθωθούν, αλλά το θέμα δεν είναι πλέον αυτό.

Η κυβέρνηση πλέον πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα των υποβρυχίων σοβαρά και συστηματικά ,γιατί τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται σοβαρά.

Και βέβαια θα είναι αστείο και “φθηνό” το επιχείρημα ότι για τα υποβρύχια και τις όποιες ζημιές υπεύθυνοι είναι οι …απλήρωτοι εργαζόμενοι,όπως συστηματικά προσπαθούν να παρουσιάσουν κύκλοι του ΥΕΘΑ.

Η ιδιοκτησία των Ναυπηγείων έχει την ευθύνη από τη μία και η κυβέρνηση από την άλλη που δεν κάνει τίποτα για να βρει λύση. Η καθυστέρηση έχει γίνει πλέον πολύ ακριβή, αφού υπολογίζεται ότι οι φθορές που έχουν υποστεί τα τρία υποβρύχια μπορεί και να φθάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ!

Το χειρότερο είναι ότι από τις επαφές που προσπάθησαν να έχουν οι εργαζόμενοι με τη κυβέρνηση αλλά και με το ΠΑΣΟΚ του κ.Βενιζέλου που έχει ευθύνη για τη τελευταία συμφωνία με τον Σάφα, προκύπτει ότι κανείς δεν έχει σχέδιο ,γιατί κανείς δεν έχει ασχοληθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου