Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται για τη δόση των 31 δισ. ευρώ;

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς πώς θα μπορούσε να ερμηνευτεί η στάση τους με αφορμή την καθυστέρηση της απόφασης για την εκταμίευση της δόσης.
Βγαίνουν στα κανάλια ή διαρρέουν από την Κουμουνδούρου ότι είναι εξευτελιστική για την Ελλάδα η στάση των Ευρωπαίων που καθυστερούν τη δόση ενώ ο Δ. Παπαδημούλης μίλησε και για φτύσιμο.
Για το αν θα εκταμιευτεί η δόση και τι παιχνίδια παίζουν οι
δανειστές έχουμε γράψει. Η απορία μας είναι άλλη. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται για τη δόση των 31 δισ. ευρώ; Γιατί είναι εξευτελιστικό δηλαδή ότι δε μας δίνουν (που θα μας δώσουν τελικά) τη δόση; Οι Συριζαίοι δε ζητούν τερματισμό των συνομιλιών, κατάργηση του Μνημονίου κι επομένως καμιά δόση;
Είναι δυνατόν δηλαδή να ασχολούνται με το αν θα δοθούν τα λεφτά ή όχι, λεφτά που όμως οι ίδιοι δε θέλουν να δοθούν; Ο απόλυτος παραλογισμός. Άλλωστε, αν δε δοθούν τα χρήματα και χρεοκοπήσει η Ελλάδα, αυτοί θα βγουν πρώτοι και θα πανηγυρίσουν διότι θα αναλάβουν την εξουσία. Επομένως, γιατί ανησυχούν για τη δόση; Ας ανησυχήσουν οι… μνημονιακοί, οι «προδότες» και όλοι αυτοί που στολίζονται με κοσμητικά επίθετα από τον Τσίπρα και τον Καμμένο.
Δε μπορεί δηλαδή να μη θες τα λεφτά των δανειστών αλλά μόλις αυτά καθυστερούν να επιτίθεσαι στην κυβέρνηση γιατί δεν πετυχαίνει την εκταμίευσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου