Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Αλέκα Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ μετεξελίσσεται σε ΠΑΣΟΚ του 2009


Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, λέγοντας ότι «μετεξελίσσεται σε ΠΑΣΟΚ του 2009» καθώς «αντιγράφει τις θέσεις και τα κόλπα του».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιούνται από το σύστημα» τονίζει σε συνέντευξή της στον Επενδυτή και εκτιμά ότι στις επόμενες εκλογές οι δανειστές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. «Ο ένας πόλος των δανειστών θα στηρίζει κυβέρνηση ΝΔ και ο άλλος κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δύο θα εκβιάζουν και θα απειλούν» αναφέρει.
Συνεχίζοντας την επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Το κόλπο-απάτη του ΣΥΡΙΖΑ που θα
απαλλάσσει το λαό από τα μνημόνια εντός ΕΕ και χωρίς σύγκρουση με τα μονοπώλια, εκφράζει μικροαστικά τμήματα που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ξεγέλασε φτωχά εργατικά λαϊκά στρώματα που δεινοπαθούν και θα ήθελαν να βρεθεί μία εύκολη λύση, ελπίζοντας έστω στο μικρότερο κακό, που όμως πια δεν υπάρχει».
Η κ.Παπαρήγα θεωρεί πως είναι ψέμα ότι η σωτηρία της χώρας είναι μέσα στο ευρώ, ενώ δεν αποκλείει μία πολεμική, ιμπεριαλιστική σύγκρουση στη λεκάνη της Μεσογείου. «Ο κίνδυνος εμπλοκής και της Ελλάδας, εκτός από τη συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ τροφοδοτείται από τη ραγδαία αναπτυσσόμενη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ».
Με διάθεση αυτοκριτικής ομολογεί πως «χάσαμε μια μάχη στις εκλογές, αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο. Το ΚΚΕ θα μείνει όρθιο και δυνατό».
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231222427

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου