Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Σοκ στο Ηράκλειο: "Έσβησε" 11 μηνών αγγελούδι

Σοκ στο Ηράκλειο: "Έσβησε" 11 μηνών αγγελούδιΌλο το Ηράκλειο Κρήτης θρηνεί το χαμό του μόλις 11 μηνών αβάπτιστου αγοριού. τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς του μωρού,  το οποίο παρουσίασε επιπλοκές μετά από επέμβαση ρουτίνας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το μωρό της οικογένειας εισήχθη στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου  στις 30 Οκτωβρίου, πριν από μία εβδομάδα δηλαδή, προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση βουβωνοκήλης.
Ωστόσο η μετεγχειρητική του πορεία δεν πήγε όπως αναμενόταν , με αποτέλεσμα ο θεράπων γιατρός
του να αποφασίσει να τον βάλει εκ νέου στο χειρουργείο το περασμένο Σάββατο  αλλά και την Κυριακή, με τις  πληροφορίες να  αναφέρουν ότι το βρέφος υπέστη στη διάρκεια του τελευταίου χειρουργείου και καρδιακή ανακοπή.
Το άτυχο αγοράκι δεν άντεξε και κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων,  περίπου τα μεσάνυχτα της Κυριακής, έπειτα από σηψαιμικό σοκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του μικρού μέσα στην οργή του χειροδίκησε εναντίον του γιατρού, ενώ η οικογένεια κατέφυγε και στη δικαιοσύνη, προκειμένου να  ερευνηθούν τα ακριβή αίτια  της τραγωδίας που «χτύπησε» το σπίτι τους.
Άμεση ήταν και η αντίδραση του διοικητή του ΠΑΓΝΗ , Νίκου Κοκκίνη, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του 11μηνου αγοριού διέταξε την διενέργεια επείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου