Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Κάτι «τρέχει» στο Παληό

Κάτι «τρέχει» στο Παληό
Πήραμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επισήμανση κατοίκων του Παληού διαρροές που σημειώνονται σε διάφορους δρόμους στην εκεί περιοχή. Συγκεκριμένα αναφέρουν:
«Δυστυχώς, αυτό που τρέχει είναι το νερό. Εδώ και 2 μήνες περίπου, σημειώνονται διαρροές σε διάφορους δρόμους στην περιοχή του Παλιού. Μόνο μπροστά στο σπίτι μας- στην οδό Ρίτσου- το νερό αναβλύζει στην κυριολεξία σαν ποτάμι από 3 διαφορετικά σημεία του
χωματόδρομου.
Αρχικά, η διαρροή ήταν μία και επισκευάστηκε από συνεργείο της ΔΕΥΑΚ το οποίο έφτασε με καθυστέρηση ημερών και μετά από διαδοχικά τηλέφωνα κατοίκων της περιοχής. Με μεγάλη μας έκπληξη όμως, είδαμε την επόμενη κιόλας μέρα(!) το νερό να τρέχει με ορμή. Το ίδιο επαναλήφθηκε δύο φορές ακόμη, με κατάληξη τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, το νερό να τρέχει με ορμή από 3 διαφορετικά σημεία που απέχουν μεταξύ τους λίγα μόλις μέτρα.
Το ίδιο δυστυχώς μπορεί να παρατηρήσει κανείς σε πολλούς δρόμους της περιοχής του Παλιού με αποτέλεσμα να χάνονται στην κυριολεξία τόνοι νερού από το δίκτυο της περιοχής.
Φτάνει κανείς να συμπεράνει ότι περισσεύει το νερό στο Δήμο Καβάλας για να δείχνει αυτή την εξωφρενική αδιαφορία για τη μόνιμη επισκευή της βλάβης αλλά και να αναρωτιέται αν αξίζουν οι πανάκριβες υπηρεσίες ύδρευσης που πληρώνουμε (από τις πιο ακριβές στην Ελλάδα).
Ρωτάμε λοιπόν με αγωνία εδώ στο Παλιό: Σκοπεύουν οι υπεύθυνοι της ΔΕΥΑΚ να κάνουν κάτι πιο αποτελεσματικό εκτός από το να στέλνουν συνεργεία- και αυτά με καθυστέρηση- που «μπαλώνουν» για μια νύχτα μόνο, τις διαρροές;
Ηλιοπούλου Ανθή- Μωυσιάδης Λευτέρης
Κάτοικοι Παλιού»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου