Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Μισθούς χωρίς επιδόματα ζητά ο ΣΕΒ

Μισθούς χωρίς επιδόματα ζητά ο ΣΕΒ
"Μισθούς χωρίς σκουλαρίκια και χαϊμαλιά" ζητά ο Πρόεδρος του ΣΕΒ Δ.Δασκαλόπουλος ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου τόνισε ότι οι μισθοι πρέπει να προσαρμοστούν στη σημερινή πραγματικότητα.
Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΣΕΒ υποστήριξε ότι ο κοινωνικός διάλογος είναι νεκρός επιρρίπτοντας ευθύνες στη ΓΣΕΕ για τις κόκκινες γραμμές που βάζει και κάλεσε για ακόμη μια φορά
τους κοινωνικούς εταίρους να συζητήσουν τα νέα εργασιακά δεδομένα με βάση τα όσα ισχύουν σήμερα στην ελληνική οικονομία και τη Ευρώπη.
Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ποιές είναι οι θέσεις των εργοδοτών στα εργασιακά αλλά και σε σχέση με αυτά που ζητάει η Τρόικα, τόνισε "δεν θέλουμε νέα νομοθέτηση του κατώτατου μισθού, δεν θέλουμε την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού καθώς και των τριετιών" ενώ εμμέσως πλην σαφώς τάχθηκε υπέρ των μειώσεων στις αποζημιώσεις.
Ερωτηθείς για το ποιά είναι τα σκουλαρίκια και τα χαιμλαιά στους μισθούς υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν οικογενειακά και άλλα επιδόματα απλά, απλά μόνο ο μισθός και μπόνους παραγωγικότητας.
Χ.Κολώνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου