Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Προκήρυξη για Εκπαιδευτές στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ
Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. προκηρύσσει τις θέσεις εκπαιδευτών με σύμβαση μίσθωσης έργου στα Σ.Δ.Ε., για τη διδασκαλία των γνωστικών αντικειμένων της Ελληνικής Γλώσσας, των Μαθηματικών, της Αγγλικής Γλώσσας, της Κοινωνικής Εκπαίδευσης, της Πληροφορικής, των Φυσικών Επιστημών, της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της Πολιτισμικής-Αισθητικής Αγωγής.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι ο ρόλος του εκπαιδευτικού στα ΣΔΕ είναι έντονα

συμμετοχικός. Ο εκπαιδευτικός δεν αρκείται στο καθαρά διδακτικό έργο, αλλά ο ίδιος, ως ερευνητής, διαγιγνώσκει τις μορφωτικές ανάγκες των εκπαιδευομένων.

Οι εκπαιδευτικοί στα ΣΔΕ πρέπει να βοηθούν τους ενήλικους εκπαιδευόμενους να «μαθαίνουν πώς να μαθαίνουν», πρέπει να συνεργάζονται με τους συναδέλφους τους, να γνωρίζουν τη χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (επεξεργασία κειμένου, χρήση διαδικτύου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα ώστε να επικοινωνούν με συναδέλφους των ευρωπαϊκών σχολείων.
Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας ανά Περιφέρεια περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα:
Οι εκπαιδευτικοί θα ενταχθούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ταξινομημένους ανά Περιφέρεια, ΣΔΕ και γνωστικό αντικείμενο και θα επιλέγονται σύμφωνα με την κατάταξή τους προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που ενδεχομένως προκύψουν σε εκπαιδευτικό προσωπικό στην έδρα των ΣΔΕ ή στα τμήματα που λειτουργούν εκτός της έδρας τους για το σχολικό έτος 2012-2013.
Η σύμβαση των εκπαιδευτικών που θα επιλεγούν είναι σύμβαση μίσθωσης έργου με διάρκεια έως 28/06/2013.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί επιτρέπεται να υποβάλουν αίτηση για ένα μόνο ΣΔΕ και για ένα μόνο γνωστικό αντικείμενο. Η επιλογή περισσότερων του ενός ΣΔΕ ή περισσότερων του ενός γνωστικών αντικειμένων αποτελεί λόγο αποκλεισμού από τη διαδικασία επιλογής εκπαιδευτικών.
Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται υποχρεωτικά σε ηλεκτρονική μορφή και υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης. Η ακρίβεια των στοιχείων που αναφέρονται σε αυτή την αίτηση – δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986).
Η αίτηση θα διατίθεται από την ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (www.inedivim.gr, στο σύνδεσμο προκηρύξεις) και θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://sde.ideke.edu.gr

Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω (ηλεκτρονική) μορφή και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή με fax δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.
Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων: από 05/10/2012 έως και 15/10/2012 (ημερομηνία λήξης υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων).
Οι υποψήφιοι θα καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4. Τα δικαιολογητικά θα αποσταλούν ταχυδρομικώς ή θα υποβληθούν ιδιοχείρως από 05/10/2012 έως και 22/10/2012 (ημερομηνία λήξης υποβολής δικαιολογητικών), ώρες 10:00 έως 15:00, στη διεύθυνση:
Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης,
Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, 111 43 Αθήνα,
(Κεντρική Γραμματεία - 3ος Όροφος)
Για την υπ’ αριθμ. πρωτ. 602/11/25284
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για
Επιλογή Εκπαιδευτών με Σύμβαση Μίσθωσης
Έργου στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας
Λεπρομέρειες για μοριοδότηση και δικαιολογητικά στην Προκήρυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου