Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Έρογλου: Προκλητικός όσο ποτέ για τη σύλληψη των ε/κ αστυνομικών

Το ψευδοκράτος είναι ένα ξεχωριστό κράτος και όταν παραβιάζει κάποιος τα εδάφη του και στρατιωτική περιοχή (του κατοχικού στρατού), ακόμα και αν είναι η αστυνομία του «νότου», είναι φυσικό να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, δήλωσε σήμερα ο Τ/κ ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, αναφερόμενος στην παράνομη σύλληψη των τριών ε/κ αστυνομικών χθες στη νεκρή ζώνη.
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε δηλώσεις μετά την έναρξη
της νέας «κοινοβουλευτικής» περιόδου και ερωτηθείς για το συμβάν, ο κ. Ερογλου είπε ότι παραβίασαν και στρατιωτική περιοχή και μπήκαν στην τ/κ περιοχή φέροντας πιστόλι «και στα δικά μας εδάφη προσπάθησαν να χτυπήσουν δικό μας άνθρωπο. Βεβαίως εδώ είναι ένα κράτος δικαίου, ένα ξεχωριστό κράτος από το νότο, ξεχωριστά εδάφη. Γι’ αυτό το λόγο όποιος μπαίνει στα εδάφη μας, παραβιάζει στρατιωτική περιοχή, ακόμα και αν είναι η αστυνομία του νότου, φυσικά και δεν υπάρχει πιο φυσικό πράγμα από το να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη μας».

Σε ερώτηση εάν έγινε κάποια επαφή, συνάντηση με την ε/κ πλευρά για το συμβάν, ο Τ/κ ηγέτης απάντησε ότι η ε/κ πλευρά γνωρίζει για το γεγονός και ενημερώθηκε ότι συνελλήφθησαν και πήγαν στο «δικαστήριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου