Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «Ανάχωμα» για το μέλλον της Ελλάδας ο Αντώνης Σαμαράς

«Ανάχωμα» για το μέλλον της Ελλάδας ο Αντώνης Σαμαράς
«Ανάχωμα στο χάος και σιγουριά για ένα ασφαλές ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας», χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW) Φαίδων Κοτσαμπόπουλος, σε σημερινή ανακοίνωσή του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σημερινή ενημέρωση από την εφημερίδα «Χάντελσμπλατ», «εξέπληξε με ένα ασυνήθιστο για τα γερμανικά δεδομένα κείμενο, γεμάτο συμπάθεια και αλληλεγγύη για την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό της, μετά τη χθεσινή "Γουόλ Στριτ Τζέρναλ", όπου ο Αντώνης Σαμαράς εκθειάζεται ως το πιο σίγουρο λιμάνι εν μέσω της καταιγίδας και ως η τελευταία ελπίδα
των Ευρωπαίων
ηγετών για την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη».
Ο κ. Κοτσαμπόπουλος, αναφερόμενος στην σημερινή εφ' όλης της ύλης συνέντευξης του κ. Σαμαρά στη
γερμανική εφημερίδα, εστιάζει στη φράση «αυτή είναι η μάχη της ζωής μου –αναποτύχουμε θα επακολουθήσει χάος» και εύχεται «αυτή την τροπή της ευρωπαϊκής ειδησεογραφίας να ακολουθήσει σύντομα και ο επιχειρηματικός κόσμος, επενδύοντας και πάλι στην Ελλάδα».
«Εμείς θα κάνουμε όπως πάντα ό,τι μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση», είπε και κάλεσε την πολιτική ελίτ «να πάρει και αυτή τα σωστά μηνύματα». Παράλληλα αναφέρθηκε ιδιαίτερα στους βουλευτές της φιλοευρωπαϊκής πτέρυγας λέγοντας: «Να αναλογισθούν τις μεγάλες τους ευθύνες απέναντι στο έθνος και τη διασπορά. Είναι χρέος τους να μην αγνοήσουν αυτήν τη θετική εξέλιξη της εικόνας της Ελλάδος και να στηρίξουν την κυβέρνηση και τους εταίρους της», καταλήγει ο κ.
Κοτσαμπόπουλος στην ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου