Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Νταής αστυνομικός χτύπησε μαθητή και την διευθύντρια γυμνασίου!

Την έντονη αντίδραση των μαθητών και των γονιών τους προκάλεσε η κίνηση ενός αστυνομικού, πατέρα μαθητή, να χαστουκίσει ένα παιδί, αλλά και τη διευθύντρια ενός γυμνασίου στη Σάμο.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το πρωί στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Σάμου, γονείς και μαθητές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν την κατάληψη του σχολείου τους, αφού υπήρχε διαφωνία σχετικά με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποίησαν οι γονείς την περασμένη Παρασκευή.
Ενώ οι συζητήσεις ήταν σε εξέλιξη, ένας πατέρας που είναι αστυνομικός, σύμφωνα με τις καταγγελίες των παρευρισκομένων, επιτέθηκε σε μια ομάδα μαθητών και άρχισε να χαστουκίζει έναν από αυτούς. Η διευθύντρια του σχολείου επιχείρησε να προστατέψει το παιδί με αποτέλεσμα να δεχτεί και αυτή χτυπήματα.
Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων ο αστυνομικός έφυγε από το σημείο ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου αφού είχε χτυπηθεί στη γνάθο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Σαμιακή Γνώμη, έχουν ξεκινήσει...
οι απαραίτητες προανακρίσεις με αυτεπάγγελτη παρέμβαση της αστυνομίας ενώ οι γονείς του παιδιού και άλλοι γονείς μεταβαίνουν στον Εισαγγελέα της Σάμου, ζητώντας την δίωξη του θερμόαιμου πατέρα.
Από την πλευρά του ο αστυνομικός αναφέρει πως αντέδρασε έτσι διότι κάποια παιδιά προσπάθησαν με την βία να πάρουν τον γιο του στην κατάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου