Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Το ΚΚΕ ζητά τον… οβολό σας

Το ΚΚΕ ζητά τον… οβολό σαςΈκκληση, για στηρίξουν οικονομικά την εφημερίδα Ριζοσπάστης και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό 902 FM, απευθύνει στην εργατική τάξη το ΚΚΕ μέσω ανακοίνωσής του.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το κόμμα ξεκινά δίμηνη οικονομική εξόρμηση με σκοπό να καλυφθούν τα έξοδα για την διατήρηση των γραφείων καθώς επίσης και για τη διατήρηση του ραδιοφωνικού σταθμό 902, την καθημερινή απρόσκοπτη έκδοση του Ριζοσπάστη, της ΚΟΜΕΠ, των φυλλαδίων του, της Σύγχρονης Εποχής για να εκδίδει βιβλία, τη στήριξη του Σπιτιού του αγωνιστή που φιλοξενεί ηλικιωμένους
αγωνιστές που ζουν μόνοι τους και απαραίτητα τους μισθούς εργαζομένων σε δραστηριότητες του Κόμματος, όπως σε τομείς μέσων ενημέρωσης και εκτυπώσεων.
«Το ΚΚΕ», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση «απευθύνεται ιδιαίτερα στην εργατική τάξη από την οποία προέρχεται και με συνέπεια και αυτοθυσία υπηρετεί περισσότερο από 90 χρόνια τα συμφέροντά της. Καλεί κάθε εργάτη και εργάτρια, που ανησυχεί για το παρόν και το μέλλον, να ενισχύσει το ΚΚΕ, ώστε να γίνει πιο δυνατή η φωνή του αγώνα, η φωνή του εργατικού και λαϊκού κινήματος, η πάλη για τη λαϊκή νίκη».
Η ανακοίνωση του ΚΚΕ καταλήγει τονίζοντας ότι η βασική πηγή των οικονομικών πόρων του είναι οι ενισχύσεις των εργαζομένων, οι συνδρομές των μελών του, οι μισθοί των βουλευτών και ευρωβουλευτών του καθώς και τα έσοδα από τα δημόσια αξιώματα που έχουν τα στελέχη και τα μέλη του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου