Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Οδηγοί της ελπίδας, ..... λευτεριάς λίπασμα οι Κούρδοι νεκροί. Πιό επικίνδυνοι οι νεκροί από τους ζωντανούς αντάρτες του ΡΚΚ!!!

Οι γυναίκες αυτές κουβαλούν στις πλάτες τους αδέλφια, παιδιά και κόρες, που έχασαν τη ζωή τους αγωνιζόμενοι για την ελευθερία του λαού τους. Στα αποφασισμένα πρόσωπα των γυναικών αυτών θα βρούμε εμείς οι Έλληνες το μεγάλο μυστικό, που δυστυχώς χάσαμε στο διάβα της ιστορίας, πλανημένοι από τα σοσιαλιστικά και τα νεοφιλελεύθερα όνειρα. Καιρός να ξυπνήσουμε αδέλφια, πριν χάσουμε το Αιγαίο και τη Θράκη!
Κηδεύτηκαν σήμερα στο Χακκιάρι, το Καράτσομπαν του Ερζερούμ και το Μπίσμιλ, του Ντιγιαρμπακίρ, οι αντάρτες του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού του Κουρδιστάν (HGP) Cihan Tekçe (Rizgar Colemerg), Hamdi Demir (Dilgeş Marufî), Zarife Soylu (Hêvîdar
Amed) και Kaddafi Gülçimen (Cesur Erzirom), τη συνοδεία του ύμνου "Çerxa Şoreşê"   και δεκάδων χιλιάδων συμπατριωτών τους, που κρατούσαν τα πόστερ των νεκρών ηρώων και σημαίες του ΡΚΚ.
Καμία τουρκική εφημερίδα ή ιστοσελίδα δεν δημοσίευσε φωτογραφίες από τις κηδείες, παρά μόνον φωτογραφίες από τα πάντσερ της τουρκικής αστυνομίας, που κυνηγούσαν τους Κούρδους διαδηλωτές.
Εμείς δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες και τον ύμνο των Κούρδων ανταρτών, με την ελπίδα οι φωτογραφίες και ο ύμνος να αποτελέσουν έναυσμα για αφύπνιση του καθεύδοντος ελληνικού λαού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου