Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Υπέρ της κατάλυσης της νομιμότητας ο ΣΥΡΙΖΑ

Όλες ανεξαιρέτως οι προβλέψεις σχετικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο μετεκλογικό σκηνικό, επιβεβαιώνονται τις τελευταίες μέρες με τον καλύτερο τρόπο. Μετά τα όσα συνέβησαν στην προ ημερών απεργία με πρωταγωνιστές του νεολαίους του Αλέξη, χθες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήρε θέση υπέρ των ναυπηγών που έκαναν "ντου" στο Πεντάγωνο.
Τι είπε ο Λαφαζάνης και ποιος ο ρόλος του Φωτόπουλου στα χθεσινά ντροπιαστικά συμβάντα σε Πεντάγωνο και ΓΑΔΑ...

Η δήλωση Λαφαζάνη: "Αυτήν την ώρα η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει θετικά στα προβλήματα των εργαζομένων και στην ανάγκη ανασυγκρότησης της ναυπηγικής βιομηχανίας στη χώρα και όχι να καταφεύγει σε πολιτικές παραγωγικής διάλυσης, σε αυταρχισμούς και σε μαζικές προσαγωγές και συλλήψεις δεκάδων εργαζομένων στα ναυπηγεία που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους και την επιβίωση της χώρας"

Για όσους δεν αντελήφθησαν τι μας είπε ο Λαφαζάνης, λίγο πολύ υποστηρίζει ότι οι ναυπηγοί μάχονται για την επιβίωση της χώρας κάνοντας εφόδους στο Πεντάγωνο και καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας...

Περιττό βέβαια να αναφέρουμε πως τόσο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, όσο και ο Δημήτρης Στρατούλης, παρέα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκο Φωτόπουλο, έδωσαν το παρών στη διαμαρτυρία αργά το βράδυ έξω από τη ΓΑΔΑ, μαζί με εκατοντάδες επαναστάτες μακρυμάλληδες διαδηλωτές με μπλούζες που είχαν στάμπα του Τσε Γκεβάρα.

Πόσο τυχαίο είναι άραγε το γεγονός ότι το "ντου" στο Πεντάγωνο έλαβε χώρα μια μέρα μετά τη δήλωση-παρακίνηση του Φωτόπουλου περί καταλήψεων σε υπουργεία, λιμάνια, αεροδρόμια και δημόσια κτήρια;;;

http://topolitikon.blogspot.gr/2012/10/yper-tis-efodou-sto-pentagwno-o-syriza.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου