Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για τους λαθρομετανάστες στη Δράμα

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για τους λαθρομετανάστες στη ΔράμαΝέες κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι κάτοικοι της Δράμας διαμαρτυρόμενοι για τη μεταφορά και την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο εγκαταλειμμένο στρατόπεδο «Πανταζόπουλου».
Το πρωί της Πέμπτης, κάτοικοι από το Παρανέστι και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας και ακολούθησε πορεία  στους
κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε σε ήρεμο κλίμα και οι διαμαρτυρόμενοι κατέληξαν στο διοικητήριο της Δράμας όπου τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής αγώνα επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ξανθόπουλο με τον οποίο θα έχουν και νέα συνάντηση αύριο το πρωί.
Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν ανησυχία για τις επιπτώσεις που θα δεχτούν με την μετατροπή του παλιού στρατοπέδου σε προσωρινό κέντρο φύλαξης λαθρομεταναστών.
Σε χθεσινοβραδινή συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο Δράμας εκφράζει την άμεση υποστήριξη του στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Παρανεστίου για απομάκρυνση των λαθρομεταναστών, και δηλώνει ότι ο Δήμος Δράμας θα βρίσκεται αλληλέγγυος σε κάθε προσπάθεια και δυναμική κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου