Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ζητούν από γονείς καλοριφέρ, χαρτί και μελάνι για το σχολείο

Ζητούν από γονείς καλοριφέρ, χαρτί και μελάνι για το σχολείοΔίχως να έχουν που αλλού να απευθυνθούν, δασκάλες από το 13ο νηπιαγωγείο της Πάτρας ζητούν οικονομική ενίσχυση από τους γονείς των παιδιών με σκοπό να μπορέσει να λειτουργήσει το σχολείο. Η κατάσταση είναι τραγική καθώς πέραν τούτου από τους γονείς ζητήθηκε να συμβάλουν ώστε να αγοράσουν  τρία ηλεκτρικά καλοριφέρ με 22 φέτες το καθένα καθώς, όπως υποστήριξαν, λόγω της μειωμένης επιχορήγησης από την πολιτεία δεν θα υπάρχουν
χρήματα για ν’ αγοραστεί αρκετό πετρέλαιο.
Αγανακτισμένοι οι γονείς, που επίσης τα βγάζουν δύσκολα πέρα, ζήτησαν το λόγο και η απάντηση που πήραν ήταν ότι  είναι οδηγία της Διεύθυνσης, προσθέτοντας ότι τα χρήματα που θα διατεθούν φέτος για το πετρέλαιο θα επαρκούν μόνο για το δημοτικό σχολείο και όχι για το ολοήμερο νηπιαγωγείο.
Μετά από όλα αυτά γονείς επικοινώνησαν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο της Πάτρας ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, τους ενημέρωσε ότι η διανομή των χρημάτων προς τις σχολικές επιτροπές δεν έχει γίνει ακόμα. Δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα και θα έχει επαφές με τη διεύθυνση του σχολείου, εκφράζοντας τη δυσάρεστη έκπληξή του για το γεγονός και τους συμβούλευσε να μην προχωρήσουν  στην αγορά των ηλεκτρικών καλοριφέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου